Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Autoverhuur in Den Haag met Thrifty

Den Haag de regeringshoofdstad wordt gekenmerkt door o.a. het Vredespaleis, Paleis Noordeinde, Binnenhof, Madurodam, Scheveningen, Panorama Mesdag en meer.

Ontdek Avifauna in Alphen aan den Rijn of doe een dagje Tikibad in Wassenaar. Deze uitstapjes zijn makkelijk te plannen met een auto huren Den Haag.

Bij Thrifty autoverhuur in Den Haag, Nederland staat groen rijden bovenaan onze lijst. Ons wagenpark bestaat daarom niet alleen uit brandstof auto’s, maar ook uit elektrische wagens en hybride modellen.

Al onze auto’s beschikken over de nieuwste technologie voor veiligheid en communicatie en gericht op comfort voor jou en je medepassagiers.

Huur je auto bij Thrifty en ga en sta waar je maar wil!

Thrifty Autoverhuur Den Haag

iconAuto huren Den Haag

1 - Locatie

 • icon
 • icon
1 map marker

DEN HAAG

 • map icon LEKSTRAAT 37 DEN HAAG
 • time icon Mon-Fri 0800-1800, Sat 0900-1300, Sun Closed
 • call icon 703818989

Wil je naar het strand, een museum bezoeken, winkelen of een stadswandeling maken, dan wil je vast en zeker je Den Haag huurauto veilig en voordelig parkeren.

 • Parkeergarage Interparking Boulevard, Scheveningen (2586 JM)
  Betaald parkeren - 700 plekken - elektrische oplaadpunten
  Op loopafstand van het strand.

 • Parkeergarage Museumkwartier aan de Korte Voorhout (2511 EK)
  Betaald parkeren - 320 plekken - elektrische oplaadpunten - dicht bij diverse musea
  Op loopafstand van onder meer Escher in het Paleis, het Mauritshuis, Dennenweg (winkels en restaurants), Noordeinde, Lange Voorhout.

Om de verkeersveiligheid in Den Haag te vergroten heeft de gemeente 30-kilomterzones ingevoerd. Er worden regelmatig snelheidscontroles gehouden, let daarom tijdens het rijden met je huurauto Den Haag op de verkeersborden en snelheid.

 • In de binnenstad en bepaalde stadswegen: maximumsnelheid van 30 km/u.
 • Op de ringweg Den Haag is een maximumsnelheid van 70 km/u toegestaan, maar op bepaalde trajecten geldt een maximumsnelheid van 50 km/u.
 • De Centrumring, ofwel de s100 is een belangrijke route die om het stadscentrum loopt en op de Koningskade begint/eindigt. Op de s100 sluiten andere stadsroutes waaronder de s102 Raamweg, de s103 Laan van Meerdervoort, s104 Veenkade en andere.
 • De s108 Mercuriusweg loopt via de Utrechtsebaan naar de A12.
 • Ring Den Haag, de s200 vormt de verbinding o.a. tussen de de N44 Leiden, A4 Amsterdam, en A13 Delft.

Den Haag staat op de 2e plaats als het op filevorming in Nederland aankomt. Hier volgen een drietal knelpunten:

 • Kruising Binckhorstlaan Neherkade vooral tijdens de avondspits;
 • De s100, route Den Haag – Rijswijk via de Burgemeester Elsenlaan;
 • De N44 Wassenaar via s200 naar het centrum van Den Haag.
 • Tip: vermijd de ochtendspits van 07:00 – 09:00 uur en de avondspits van 16:00 – 18:00 uur.

Benieuwd hoe een korenmolen werkt? Plan een uitstapje met de huurauto van Thrifty naar Zierikzee en bezoek de nog steeds werkende molen De Hoop, beklim vervolgens de Dikke Toren en zie de Zeelandbrug.

 • Afstand Den Haag - Zierikzee: 95 km. Reistijd: 1 uur 10 min.
 • Rij de Ring A4 richting Rijswijk op -> neem de afslag op de A15 Europoort/Hellevoetsluis.
 • Neem afslag 12-Brielle -> volg de N57 richting Ouddorp –> dan de N59 Zierikzee.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen bij pech onderweg in Den Haag?

Bel de pechhulpdienst de Wegenwacht van de ANWB en neem contact op met de vestiging van Thrifty waar je de auto hebt gehuurd om ze op de hoogte te stellen.

Kan ik gratis parkeren bij musea in Den Haag?

Zowel bij het Kunstmuseum Den Haag als het naastgelegen Fotomuseum (KM21) kun je gratis parkeren, maar alleen tot 13.00 uur. Vanaf 13.00 geldt het tarief van €2,50 per uur.

Heeft Den Haag veel verkeersdrempels?

Ja, vooral in woonbuurten en soms kom je ze ook tegen op wegen met veel verkeer, simpelweg om ervoor te zorgen dat er niet te hard wordt gereden.

Welke stranden liggen bij Den Haag?

Natuurlijk Scheveningen met het Kurhaus en de Pier, het Surfstrand, het Zuiderstrand voorbij de haven en het rustige Kijkduin.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Hertz haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.