Auto huren Deventer

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Deventer

Deventer ofwel de Koekstad staat bekend om het Stadhuis, het Havenkwartier, het Bergkwartier met zijn gezellige straatjes en eetgelegenheden.

Met Auto huren Deventer kun je een mooi ontspannen dagje Park de Hoge Veluwe doen. Of Zutphen, de Torenstad, met zijn rijke geschiedenis bewonderen.

Bij Thrifty autoverhuur in Deventer, Nederland gaan we tot het uiterste om het milieu en de natuur in ere te houden. Daarom biedt ons wagenpark naast benzineauto’s ook elektrische auto’s en hybride modellen.

Al onze auto’s beschikken over de nieuwste technologie voor veiligheid en communicatie en gericht op comfort voor jou en medepassagiers.

Huur je auto bij Thrifty en trek er zorgeloos eropuit!

Autoverhuur Deventer - Thrifty Car Rental

iconAutoverhuur locaties in Deventer

1 autoverhuur locatie gevonden in Deventer

  • icon
  • icon
1 map marker

Deventer Fa Bultman AMSE52

  • map icon HANZEWEG 52 7418AT DEVENTER
  • time icon Mo-Fr 0800-1700, Sa 0800-1000, Su Closed
  • call icon 570637098

Wil je winkelen, even bijkomen op een terrasje, een museum bezoeken, of simpelweg van de Deventerse sfeer genieten, dan heb je in elk geval een veilige parkeerplaats voor je Deventer huurauto nodig.

Ø  Parkeergarage Q-Park de Boreel (7411 EH)

Betaald parkeren - 670 plekken - elektrische oplaadpunten

Midden in de binnenstad, op loopafstand van de schouwburg

 Ø  Parkeergarage Centrumgarage Deventer (7411 TC)

Betaald parkeren - 575 plekken - elektrische oplaadpunten

Centraal gelegen in de binnenstad tussen winkeltjes en hippe cafés.

Deventer heeft op bepaalde wegen en straten de snelheid van 50 kilometer per uur teruggebracht naar 30 kilometer per uur. Dit wordt aangegeven door verkeersborden met een 30 km-zone. Dus, het is zaak om je ogen goed open te houden om geen snelheidsovertreding met je huurauto Deventer te begaan.

Ø  In de binnenstad en woonwijken varieert de maximumsnelheid van 50 km/u tot 30 km/u.

 Ø  Op de snelwegen rondom Deventer geldt een maximumsnelheid van 100 km/u.

Ø  De N348 loopt dwars door Deventer en vormt een verbindingsweg met Zutphen aan de ene kant en Raalte aan de andere kant.

Ø  De N337 is een andere belangrijke weg Deventer doorkruist en de verbinding vormt tussen de Koekstad en Zwolle.

Ø  De N344 is de derde verkeersader en is de oude verbindingsweg tussen Apeldoorn en Deventer. De provinciale weg komt via Steenenkamer Deventer binnen.

Deventer heeft net zoals andere middelgrote plaatsen te maken met een ochtend- en avondspits, vooral de toevoerwegen kunnen file veroorzaken. Hou rekening met filevorming bij de volgende wegen.

Ø  De Singel die dwars door de binnenstad loopt;

Ø  De Ceintuurbaan waar de N337 op uitkomt;

Ø  De N344 die door Colmschate Deventer loopt.

 Ø  Tip: vermijd de ochtendspits van 07:00 – 09:00 uur en de avondspits van 16:00 – 18:00 uur.

Met het huren van een auto bij Thrifty heb je de vrijheid om op eigen houtje Utrecht te ontdekken, de Domtoren te beklimmen of te slenteren langs de Oudegracht en meer.

Ø  Afstand Deventer – Utrecht:  102,5 km. Reistijd: ca. 1 u 30 min.

Ø  Rij via de Zutphenseweg en Deventerweg naar de A1 richting Apeldoorn/Amsterdam – Neem de A12

Ø  Bij knooppunt Lunetten volg je de A27 richting Hilversum – Neem afslag 30 en volg Utrecht-Rijnsweerd

Thrifty Autoverhuur in Deventer heeft een drietal highlights bij elkaar gezet die je echt niet mag missen met huur een auto in Deventer.

·         Speelgoedmuseum Deventer met de grootste speelgoedcollectie van Nederland met poppen, treinen, mechanisch speelgoed, bordspellen en meer. Verbaas je over mooi, raar, innovatief speelgoed, waarmee kinderen in de afgelopen eeuwen speelden.

Het speelgoedmuseum Deventer is gevestigd in twee koopmanshuizen die als rijksmonumenten zijn aangemerkt.

-          Adres: Brink 47, 7411 BV Deventer

-          Je huurauto Deventer veilig parkeren kan in parkeergarage de Brink (7411 BL Deventer) onder de Wilhelminabrug.

Loopafstand Speelgoedmuseum: ca. 5 minuten.

·         Meer weten over de geschiedenis van Deventer, één van de oudste Nederlandse steden?

Breng een bezoek aan Museum De Waag waar je in vogelvlucht de geschiedenis over Deventer hoort en ook de eeuwenoude collectie die o.a. uit schilderijen, tekeningen, gebruiksvoorwerpen en bouwkundige objecten bestaat, kunt bewonderen.

-          Vergeet niet de replica van de koperen valsemuntersketel te spotten. Waarin de fraudeur levend in de kokende olie werd gekookt.

-          Adres: Brink 56, 7411 BV Deventer

-          Zie bovenstaande parkeerlocatie voor het parkeren van je Deventer huurauto.

·         Breng een bezoekje aan de Lebuïnuskerk of Grote Kerk aan het Grote Kerkhof die op de lijst van UNESCO-monumenten staat. Het bouwen van deze gotische hallenkerk duurde 75 jaar. Oorspronkelijk stond de kerk vol met heiligbeelden en muurschilderingen, deze werden vernield toen de katholieke kerk in handen van de calvinisten viel.

·         Maak een stadswandeling: begin op de Brink waar verschillende cafés en musea zijn met de beroemde Wilhelminafontein in het midden. Haal even een ijsje bij Talamini, de langste ijssalon ter wereld of loop de koekwinkel van JB Bussink binnen en koop de befaamde ontbijtkoek.

·         Huur een auto bij Thrifty Autoverhuur in Deventer en trek de natuur in, struin door de uiterwaarden van de IJsselvallei. De IJsselvallei ligt tussen de Veluwe en het Sallandse Heuvelgebied.

-          Spot vogels zoals de braamsluiper en rietgors.

-          Ontdek planten zoals de kattenstaart en muurpeper.

-          Beklim de uitkijktoren en geniet van het weidse landschap.

 Route vanaf binnenstad Deventer: neem de Singel -> vervolg over de Zwolseweg naar de N337 -> volg de N337 naar de Koetsweg in Olst -> sla linksaf naar de Koetsweg -> Rijksstraatweg 109, 8121 SR Olst. (Afstand 15 km en reistijd 15 min.)

·         Autohuur Deventer heeft een derde hotspot geselecteerd, namelijk de Bolwerkersmolen, maak een uitstapje naar de houtzaagmolen. Verrijk je kennis over de aandrijving van en het samenspel van raderen en tandwielen in de molen.

-          Adres: Bolwerksweg 6, 7419 AA Deventer.

-          Route vanaf De Brink: rij naar de Zandpoort -> volg de Emmastraat -> rij de Rijksstraatweg/N344 op -> Hoge Worp -> sla rechtsaf naar de Bolwerksweg.

·         Historische binnenstad: ben je op zoek naar vintage, speciaalzaken en boetiekjes in Deventer? Dan kun je terecht in de Grote en Kleine Overstraat waar je gezellig kunt winkelen en leuke cadeautjes scoort en ideeën opdoet.

Shop vooral in de Walstraat waar de Oude Mosterdfabriek, een overdekte markt, met diverse soorten lekkernijen zit.

·         Wij, bij Thrifty Autoverhuur in Deventer zijn dol op slenteren over de markt om een bos bloemen, verse vis te kopen en andere dagelijkse boodschappen te doen. Dit kan simpel op de Deventer warenmarkt.

-          De grote warenmarkt in Deventer wordt op vrijdag van 08.00-13.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur op het centrumplein De Brink gehouden.

-          Het hele jaar door worden er diverse jaarmarkten georganiseerd, Deventer is al van oudsher een ware marktstad.

 

Veelgestelde vragen

Aan welke kant moet ik in Deventer inhalen?

Je maakt gebruik van de linker rijstrook om in te halen.

Wat zijn de spitsuren in Deventer?

Over het algemeen ‘s morgens tussen 07.00 uur en 09.00 uur en einde middag tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Zijn er speciale verkeersregels in Deventer voor het rijden op een locatie waar bouwwerkzaamheden plaatsvinden?

Nee, er zijn geen special verkeersregels, maar je moet je snelheid aanpassen en extra goed opletten.

Hoe moet ik rijden in de omgeving rondom Deventer waar dieren hun woongebied hebben en zomaar de weg kunnen oversteken?

Je zult je snelheid moeten aanpassen, dus langzamer rijden zodat je op elk moment veilig kunt remmen of stoppen.

Mag ik rechtsaf slaan als het verkeerslicht op rood staat in Deventer?

Nee, dat mag niet.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.