Auto huren Rozenburg

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Rozenburg

Rozenburg in Zuid-Holland onder de rook van Rotterdam met veel bedrijvigheid door de nabij gelegen havengebieden Botlek, Europoort en Maasvlakte biedt natuurschoon in het Calandpark, rust, strand en zee aan de kop van de landtong.

Meer weten over de Deltawerken rij met auto huren Rozenburg via de N57 in 45 minuten naar het Deltapark Neeltje Jans. Of verken Brielle, de pittoreske vestingstad op een kippeneindje van Rozenburg op het eiland Voorne-Putten. 

Bij Thrifty autoverhuur in Rozenburg, Nederland weten we hoe belangrijk het milieu en elektrisch rijden is. Ons wagenpark biedt EV’s, hybride wagens en compacte brandstofauto’s met de modernste veiligheidstechnologie. Jij kiest.

Bij Thrifty budgetvriendelijk auto huren voor zakelijke en privéritten!       

Even boodschappen doen in Rozenburg parkeer dan je Rozenburg huurauto veilig op de volgende parkeerlocaties:

 • Parkeerterrein Emmaplein (3181 SM) - gratis
 • Parkeerterrein Molenweg (3181 AT) - gratis

Laadpunten Rozenburg:

 • LastMileSolutions, Beukenlaan 33, 3181 XA Rozenburg
 • LastMileSolutions, Jan van Goyenstraat 1, 3181 HR Rozenburg

Kijk voor meer oplaadlocaties op een van de laadpalen-apps zoals bijv. Fastned, Smoov of Chargemap.

 

Een aantal straten en weggedeeltes zijn in Rozenburg als 30 kilometerzone ingericht. Overschrijd de snelheid niet met je huurauto Rozenburg in deze gebieden.

 • Maximumsnelheid binnen de bebouwde kom: 50 km/u en in de 30 kilometerzone 30 km/u, tenzij anders aangegeven.
 • Maximumsnelheid buiten de bebouwde kom: 80 km/u op provinciale wegen en 100 km/u op autosnelwegen, tenzij anders aangegeven.

 

 • A15/N15 begint vanaf de Maasvlakte als N15 (Europaweg) tot aan knooppunt Slufter waar het overgaat in de A15 die via Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Tiel tot aan Bemmel loopt.
 • De Beneluxtunnel in de A4 tussen knooppunt Benelux (Pernis) en knooppunt Kethelplein (Schiedam).
 • Hoofdwegen naar het centrum Rozenburg de Droespolderweg en de Boulevard. De Noordzeeweg over de landtong langs EIC Mainport Rotterdam en het Calandpark.

Aangezien Rozenburg bij de haven- en industriegebieden Botlek, Europoort en de Maasvlakte ligt, kan het niet anders dat er tijdens de spits op de N15 en bij de op- en afritten van de A15 naar de bedrijventerreinen spits files ontstaan.

 • A15 bij de Botlekbrug en Botlektunnel
 • A15 bij de Beneluxtunnel
 • De N57 bij de aansluiting met A15
 • Tip: vertrek buiten de spitstijden en raadpleeg de verkeersinformatie.

Bruinisse, het mosseldorp van Nederland. Pak de huurauto van Thrifty en rij naar het eeuwenoude vissersdorp op Schouwen-Duivenland en kom alles te weten over de vangst van mosselen, kreeften en oesters.

 • Afstand Rozenburg – Bruinisse: 53 km. Reistijd: 45 min.
 • Rij richting Brielle -> voeg in op de N57 -> blijf op de N57 richting Middelburg.
 • Neem de N215 -> sla rechtsaf naar de N59 -> Bruinisse.

Rozenburg en omstreken heeft een schat aan interessante plaatsen om te ontdekken. Of je nu van geschiedenis houdt of de voorkeur geeft aan moderne attracties, dit dorp en haar omgeving heeft voor elk wat wils.

 1. Fort Haerlem: Begin je ontdekkingsreis met een bezoek aan het historische Fort Haerlem, gelegen in Hellevoetsluis. Dit 19e-eeuwse fort biedt een fascinerende kijk op het verleden van de stad. Gelukkig is het fort gemakkelijk bereikbaar met je huurauto, op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Rozenburg. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

 2. De Nieuwe Waterweg: Voor een onvergetelijke ervaring die Rozenburg en zijn omgeving verbindt, raden we aan een rit te maken langs de indrukwekkende Nieuwe Waterweg. Dit kunstmatige waterwegsysteem speelt een cruciale rol in de scheepvaart van en naar de haven van Rotterdam en biedt een ongeëvenaard uitzicht op het maritieme leven.

Voornes Duin: Op slechts een korte rit van Rozenburg vind je de betoverende duinen van Voorne. Deze uitgestrekte duinlandschappen bieden de perfecte gelegenheid voor wandelingen, fietstochten en vogelspotten. Het is een plek waar je de ongerepte schoonheid van de natuur kunt ervaren, en het is slechts 25 minuten rijden met je huurauto.

Rozenburg heeft diverse activiteiten die je niet mag missen:

 1. Rondvaart over de Maasvlakte: Stap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en ga op reis over de Maasvlakte. Deze moderne uitbreiding van de haven is een staaltje van technologische innovatie en een cruciale schakel in de logistieke keten van Rotterdam. Met je huurauto ben je snel ter plaatse, want de vertrekpunten voor de rondvaarten zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Rozenburg.

 2. Concerten in Ahoy Rotterdam: Ahoy Rotterdam is een van de meest iconische evenementenlocaties in Nederland, gelegen op ongeveer 25 minuten rijden van Rozenburg. Dit multifunctionele complex trekt grote nationale en internationale artiesten aan. Met je huurauto ben je er zo, en er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar. Bekijk de evenementenkalender voor spannende concerten en optredens.

 3. Culinair avontuur: Stap in je huurauto en ga op een smakelijke reis door de omgeving. Proef de authentieke smaken van de dorpen en steden rondom Rozenburg door lokale restaurants en markten te verkennen. Met je huurauto heb je de vrijheid om je eigen culinaire avontuur te creëren.

Of je nu op zoek bent naar unieke souvenirs of gewoon een beetje wilt winkelen, Rozenburg heeft tal van mogelijkheden.

 1. Weekmarkt Rozenburg: Iedere woensdag staan de enthousiaste marktlieden voor je klaar op het Raadhuisplein in Rozenburg. De markt biedt een gevarieerd assortiment voor bijna elke behoefte, en dat allemaal voor zeer betaalbare prijzen!.

 2. Shoppen in Brielle: Op slechts 10 minuten rijden van Rozenburg bevindt zich de stad Brielle. In Brielle vind je unieke speciaalzaken waar je lokale lekkernijen zoals chocolade en kaas kunt kopen. Ook kun je je kledingkast een upgrade geven bij een van de boetieks of schoenenwinkels.

Met Thrifty Autoverhuur kun je Rozenburg en de omliggende regio verkennen zonder je zorgen te maken over je budget. Het huren van een auto in Rozenburg biedt je de vrijheid om de omgeving op je eigen tempo te ontdekken. Dus, waar wacht je nog op? Een auto huren in Rozenburg is de sleutel tot een fantastische reiservaring. Ga eropuit, geniet van het dorp en maak onvergetelijke herinneringen!

Veelgestelde vragen

Kan ik in Rozenburg makkelijk de auto elektrisch opladen?

Ja, er zijn momenteel 46 oplaadstations in Rozenburg waar je de auto kunt opladen.

Hoe vervoer ik mijn zoontje van 3 in de huurauto in Rozenburg?

De algemene regel is dat kinderen kleiner dan 1,35 meter in een goedgekeurd kinderzitje moeten zitten. Goedgekeurd wil zeggen dat het zitje over ECE-labels moet beschikken.

Zijn de weersomstandigheden in Rozenburg van invloed op het functioneren van de accu?

Jazeker. Zodra de buitentemperatuur beneden de 18 graden daalt, wordt de capaciteit van de batterij verkleint, waardoor de actieradius lager wordt. De batterij/accupak van de elektrische auto werkt het beste tussen 20 en 25 graden.

Is het in verplicht om in Rozenburg een reservebril in de auto te hebben?

Nee, dit is niet verplicht, maar het is wel praktisch om er eentje te hebben liggen

Zijn er wel tankstations in Rozenburg? eentjeNee, dit is niet verplicht, maar het is wel praktisch om er eentje te hebben liggenaar de havengebieden.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Rozenburg makkelijk de auto elektrisch opladen?

Ja, er zijn momenteel 46 oplaadstations in Rozenburg waar je de auto kunt opladen.

Hoe vervoer ik mijn zoontje van 3 in de huurauto in Rozenburg?

De algemene regel is dat kinderen kleiner dan 1,35 meter in een goedgekeurd kinderzitje moeten zitten. Goedgekeurd wil zeggen dat het zitje over ECE-labels moet beschikken.

Zijn de weersomstandigheden in Rozenburg van invloed op het functioneren van de accu?

Jazeker. Zodra de buitentemperatuur beneden de 18 graden daalt, wordt de capaciteit van de batterij verkleint, waardoor de actieradius lager wordt. De batterij/accupak van de elektrische auto werkt het beste tussen 20 en 25 graden.

Is het in verplicht om in Rozenburg een reservebril in de auto te hebben?

Nee, dit is niet verplicht, maar het is wel praktisch om er eentje te hebben liggen

Zijn er wel tankstations in Rozenburg?

Ja, er zijn meerdere benzinestations in het dorp en op de toevoerwegen naar de havengebieden.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.