Auto huren Zwolle

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Zwolle

 Zeg je Zwolle dan zeg je hanzestad, de Peperbus, Sassenstraat & Sassenpoort, het Bonami SpelComputermuseum, en meer.

Auto huren Zwolle is niet alleen handig om de hanzestad te bekijken, maar ook om een uitstapje naar Giethoorn te maken, waar je zelf een bootje kunt huren of suppen op de Dorpsgracht.

Bij Thrifty autoverhuur in Zwolle, Nederland hebben we niet alleen benzineauto’s, maar ook elektrische auto’s en hybride modellen, simpelweg omdat we groener rijden als onze missie hebben.

Al onze auto’s beschikken over de nieuwste technologie voor veiligheid en communicatie en gericht op comfort voor jou en medepassagiers.

Huur je auto bij Thrifty en ontdek Zwolle in alle vrijheid!

Autoverhuur Zwolle - Thrifty Car Rental

iconAutoverhuur locaties in Zwolle

1 autoverhuur locatie gevonden in Zwolle

  • icon
  • icon
1 Autoverhuur op de vestiging Zwolle Fa Bultman ENSC51 in Zwolle - Thrifty Car Rental

Zwolle Fa Bultman ENSC51

  • map icon MARSWEG 29 8013 PD ZWOLLE
  • time icon Mo-Fr 0800-1700, Sa 0800-1000, Su Closed
  • call icon 038 4540460

Ga je op ontdekkingstocht in Zwolle, of wil je shoppen of gewoon door de gezellige straatjes slenteren, dan is het praktisch om te weten waar je Zwolle huurauto kunt parkeren.

Ø  Parkeergarage Maagjesbolwerk (8011 LL)

Betaald parkeren - 453 plekken - elektrische oplaadpunten – westkant van de binnenstad

Op loopafstand van het centrum en museum de Fundatie.

 Ø  Parkeergarage Centrum (8011 AP)

Betaald parkeren - 323 plekken - elektrische oplaadpunten – net aan de rand van de binnenstad

Op loopafstand van het centrum.

Zwolle heeft in de binnenstad en woonwijken de maximumsnelheid van 50 km/u naar 30 km/u verlaagt. Dit uit het oogpunt van de verkeersveiligheid. Let goed op bij het rijden met je huurauto Zwolle want er zijn flitspalen op bepaalde trajecten geplaatst.

Ø  In de binnenstad en woonwijken: maximumsnelheid 30 km/u

 Ø  Op de ringweg Zwolle: maximumsnelheid 80 km/u, maar op bepaalde trajecten geldt een maximumsnelheid van 70 km/u en zelfs 50 km/u.

Ø  De ring Zwolle waar de N337 uit Deventer aansluit en later overgaat in de IJsselallee is een van de hoofdwegen die naar het centrum leidt.

 Ø  De N35 die overgaat in de Ceintuurbaan is eveneens een drukke toegangsweg.

 Ø  De N331 is de derde belangrijke weg en verbindt de A28 met Zwolle.

Net als elke grote stad heeft Zwolle ook last van files. Files komen voor op de volgende wegen:

Ø  IJsselallee (Zwolle-Zuid) naar het centrum;

Ø  De N35 (ringweg) die overgaat in de Ceintuurbaanade in Zwolle;

Ø  De N331 die de verbinding vormt tussen de A28 en Zwolle-Zuid.

 Ø  Tip: probeer voor 07.00 of na 09.00 naar je bestemming te rijden. Wat de avondspits betreft die loopt van 16:00 – 18:00 uur.

Met de huurauto van Thrifty kun je ook een ritje maken naar Groningen en de bekende Martinitoren beklimmen of je smaakpapillen testen bij een van de vele proeflokalen of bierbrouwerijen.

Ø  Afstand Zwolle – Groningen: 106 km met een reistijd van ca. 1 uur en 15 min.

Ø  Zwolle uit en volg de borden naar de A28 richting Hoogeveen – Assen - Groningen

Met Thrifty Autoverhuur in Zwolle ben je mobiel en zie je meer van het prachtige Zwolle en de omgeving. Huur een auto in Zwolle beleef en doe meer!

·         Herman Brood Museum waar een brede collectie-items van de zanger/kunstenaar zoals nooit eerder gepubliceerde foto’s, beschilderde gitaren, gedichten, schildersmaterialen te zien zijn.

-          Adres: Blijmarkt 21, 8011 ND Zwolle. (Tegenover Museum de Fundatie)

-          Je Zwolle huurauto parkeer je makkelijk in de parkeergarage Q-Park Maagjesbolwerk, (8011 LL Zwolle).

Loopafstand Herman Brood Museum: ca. 5 minuten

·         Liefhebber van beeldende kunst? Museum de Fundatie is meer dan de moeite waard. De collecties en tentoonstellingen zijn te zien op twee locaties. In Zwolle en Kasteel het Nijenhuis met beeldentuin bij Heino.

-          Adres: Blijmarkt 20, 8011 NE Zwolle

-          Zie bovenstaande parkeergarage Q-Park Maagjesbolwerk voor de parkeerlocatie.

-          Adres: Kasteel het Nijenhuis, ‘t Nijenhuis 10, 8131 RD Heino/Wijhe

-          Route vanaf Museum de Fundatie: rij naar de Koestraat/Sassenstraat -> sla rechtsaf Wilhelminasingel -> vervolg weg naar Groot Wezenland -> volg de borden Heino N35 -> rij de Ceintuurbaan op/N35 -> Heino, Het Nijenhuis, (gratis parkeren).

·         Bezoek het Academiehuis Grote Kerk Zwolle, het grootste rijksmonument van Zwolle met muur- en gewelfschilderingen, een ontzagwekkende preekstoel en een fenomenaal Schnitgerorgel. Verrijk je kennis en laat je inspireren door deze monumentale museumkerk.

-          Adres: Grote Markt 18, 8011 LW Zwolle.

·         Beklim de Peperbus Zwolle. Deze activiteit is een must voor de bezoeker van Zwolle. Zet je beste beentje voor en neem met gemak de 236 traptreden van Onze-Lieve-Vrouwetoren. Je wordt beloond met een prachtig uitzicht over Zwolle.

-          Adres: Ossenmarkt 42, 8011 MS Zwolle

·         Aanrader van Thrifty Autoverhuur in Zwolle: rij met autohuur Zwolle in een kwartiertje naar het gezellige Hanzestadje Hattem.

-          Beleef cultuur in het Anton Pieck Museum, struin door de straatjes, wip even binnen bij het Bakkerijmuseum, wandel langs de stadswal van Hattem en neem een kijkje in de Windkorenmolen ‘De Fortuin’.

-          Route vanaf Zwolle: volg de borden naar de A28 richting Kampen -> voeg in op de A28 -> houd rechts aan bij knooppunt Hattemerbroek -> volg de borden A50 Arnhem -> neem afslag 30-Hattem.

-          Houd rekening dat de binnenstad van Hattem autoluw is. Je auto van Thrifty Autoverhuur in Zwolle parkeer je gratis bij parkeerterrein P1 Centrum ‘Jachthaven’, en P2 Centrum ‘De Bleek’.

·         Ontdek Zwolle vanaf het water. Huur een kano, waterfiets, sup of een sloep bij Hiawatha Actief. Vaar over de stadsgrachten, de korte vaarroute of kies voor de langere via het Almelose Kanaal.      

-          Adres: Potgietersingel, 8011 NA Zwolle.

-          Parkeer je huurauto Zwolle veilig in parkeergarage Emmawijk, (8011 CM Zwolle).

 

·         Winkelcentrum Het Eiland in de binnenstad van Zwolle waar je winkels op het gebied van mode, muziek, sport, food plus leuke koffietentjes vindt, heeft voor ieder wat wils. Vooral voor de boekenliefhebbers, want de unieke Broerenkerk die onderdak biedt aan de boekhandel Van der Velde Boeken is daar ook te vinden.

·         Ben je op zoek naar unieke items, hebbedingetjes en eigenzinnige boetiekjes? Ga naar de Sassenstraat en Luttekestraat daar slaag je gegarandeerd. Kijk ook eens rond in de straatjes en steegjes rondom de Oude Vismarkt, Nieuwe Markt en bij het Grote Kerkplein.

·         Winkelcentrum Zwolle-Zuid met uiteenlopende winkels van mode, lifestyle, food, schoonheidsverzorging en meer.

-          Adres: Van der Capellenstraat 80, 8014 VZ Zwolle.

-          Je wagen van autohuur Zwolle parkeer je gratis op het overdekte parkeerterrein van het winkelcentrum.

Voor de party animals zijn de volgende locaties bij uitstek geschikt om helemaal los te gaan:

·         Hedon, het Zwolse poppodium voor dancehall-events, live concerten, techno, drum & bass, en noem maar op. De nachtprogrammering is meer dan veelzijdig. voor actuele events en festivals.

-          Adres: Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle

-          Parkeertip van Autoverhuur Thrifty in Zwolle: parkeer je huurauto Zwolle in de parkeergarage Diezerpoort, (8021 JA Zwolle).

Inrijden op donderdag tot 21.00 uur en andere dagen tot 20.00 uur. Uitrijden kan 24/7.

Loopafstand naar Hedon: 3 minuten

·         Jack’s Music Bar, drankje doen, darten, poolen en dansen in de kelder tot diep in de nacht met live muziek van ska en blues tot rock en metal.

-          Adres: Sassenstraat 29, 8011 PA Zwolle

Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik in Zwolle voor het elektrisch opladen van de auto?

Je betaalt met een laadpas die je gratis aanvraagt bij o.a. de ANWB, Shell, Laadkompas en andere bedrijven. Bij sommige laadpalen kun je ook via de app die gekoppeld is aan je bankrekening of creditcard betalen.

Zijn er in Zwolle snelheidscamera’s geplaatst?

Ja, Zwolle heeft op diverse locaties flitspalen staan. Maar de politie voert ook mobiele radarcontroles uit, vooral op wegen waar veel snelheidsovertredingen plaatsvinden.

Hoe laat gaan de tankstations in Zwolle open?

De tankstations die aan drukke wegen liggen, zijn doorgaans 24 uur per dag open, de openingstijden van de kleinere stations zijn van 06.00 – 21.00, maar dit varieert.

Is het verboden te roken in de auto in Zwolle?

Ja, ook hier geldt een rookverbod, dus je mag niet in de auto roken. Deze regel geldt voor heel Nederland en niet alleen in Zwolle.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.