Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies een Auto van een Merk naar Jouw Voorkeur

Ontdek een uitgebreide selectie automerken en modellen.

hub

Een merk voor iedere behoefte en voorkeur

Er is niets beter dan het huren van een auto uit de selectie van Thrifty Car Rental. Kies uit diverse automerken en groottes. Of je nu op zoek bent naar een zuinige kleine auto die gemakkelijk door het stadsverkeer manoeuvreert, of een grote gezinsauto voor een vakantiebestemming, we hebben voor ieder wat wils. We hebben tientallen automodellen om uit te kiezen, zodat we aan al je behoeften kunnen voldoen!

explore our Mini fleet

Welk automerk kies jij?

Kies uit de verschillende automerken van Thrifty Car Rental. Het is belangrijk om een auto te huren die past bij jouw behoeften en voorkeuren.

  • Toyota: Toyota staat bekend om zijn betrouwbaarheid en brandstofefficiëntie. Met een Toyota weet je dat je een auto huurt waar je op kunt vertrouwen, zowel voor lange ritten als voor dagelijks gebruik.
  • Ford: Ford auto’s combineren robuustheid met comfort. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke SUV of een praktische sedan, Ford heeft een model dat aan jouw behoeften voldoet, met comfortabele en ruime interieurs.
  • Volkswagen: Volkswagen staat bekend om zijn stijlvolle design en geavanceerde technologie. Met een Volkswagen huur je niet alleen een auto, maar ook een stukje Duitse engineering en vakmanschap.
  • Nissan: Nissan biedt innovatieve auto’s met een focus op rijplezier. Met geavanceerde technologieën en krachtige motoren zijn Nissan-modellen ideaal voor wie op zoek is naar een dynamische rijervaring.
  • Kia: Kia staat voor betaalbaarheid en moderniteit. Met een Kia huur je een auto die niet alleen betaalbaar is, maar ook is uitgerust met de nieuwste functies en technologieën.

Met de diverse automerken die beschikbaar zijn bij Thrifty Autoverhuur, kun je er zeker van zijn dat je de perfecte auto vindt die aansluit op jouw reisbehoeften.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.