Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Harderwijk

Harderwijk bestaat niet alleen uit het Dolfinarium in deze Hanzestad met zijn gezellige straatjes, zoals de Vischpoort, het vroegere stadhuis, Onze Lieve Vrouwekerk, om maar een greep te doen.

Met Auto huren Harderwijk zit je in 40 min. in de oude sfeervolle binnenstad van Amersfoort. Wil je meer vertier kies dan voor het makkelijk te bereiken Amsterdam op een uurtje rijden van Harderwijk.

Bij Thrifty autoverhuur in Harderwijk, Nederland is schoon rijden onze drijfveer. Je kunt kiezen uit EV’s & hybride modellen, geef je de voorkeur aan een zuinige benzineauto's dan staat die hier ook voor je klaar.

Onze auto’s brengen je overal veilig en comfortabel.

Huur je auto bij Thrifty en ervaar het zelf!

Flaneren over de strandboulevard, Dolfinarium bezoeken, kortom Harderwijk verkennen, maar waar laat je Harderwijk huurauto veilig parkeren. Dit kan onder meer op de parkeerlocaties:

Ø  P14 Houtwal (3841 EW)

Betaald parkeren – 450 plaatsen - elektrische oplaadpunten

Op loopafstand van het historisch centrum en winkelgebied                           

Ø  P2 Lelykade Parking (3846 AD)

Betaald parkeren – 500-900 plaatsen - elektrische oplaadpunten

Parkeerlocatie voor bezoek aan het Dolfinarium        

In een aantal wijken in Harderwijk geldt een 30 km-zone. Houd je met je huurauto Harderwijk vooral aan de snelheid in deze gebieden en voorkom een boete.

Ø  Binnen de bebouwde kom: maximumsnelheid 50 km/u, tenzij anders aangegeven. In gebieden met zone 30 km: 30 km/u. Woonerven: 15 km/u. 

Ø  Buiten de bebouwde kom: 80 km/u op autowegen en autosnelwegen 100 km/u, tenzij anders aangegeven.

 

Ø  De A28 loopt vanaf Utrecht via Amersfoort, Harderwijk, Zwolle helemaal naar Groningen.

 Ø  De N302 loopt vanaf Lelystad door Harderwijk naar de A1.

 Ø  Toevoerwegen naar de binnenstad zoals de Deventerweg, Enkweg en Stadswei.

 

De grote verkeersdrukte in Harderwijk vindt met name plaats tijdens de schoolvakanties. Op doordeweekse dagen heb je met name bij de op- en afritten van de A28 met fileverkeer te maken. 

Ø  Afrit 13 Harderwijk op de A28 met de aansluiting N302.

Ø  De N302 bij doorgaande wegen naar Harderwijk-Centrum.

Ø  Toevoerwegen naar het Dolfinarium in Harderwijk. 

Ø  Tip: check de verkeersinformatie voor de A28 en vermijd de spits van 07.00 – 09.00 uur en avondspits.

Ooit in Enschede geweest en de Grolsch Brouwerij Tour gedaan? Ga op pad met de huurauto van Thrifty en maak onvergetelijke herinneringen in deze Twentse stad.

Ø  Afstand Harderwijk – Enschede: 110 km. Reistijd: 1 uur 20 min.

Ø  Rij naar de N302 -> voeg in op de A1 richting Apeldoorn -> volg de borden E30 richting Enschede -> volg bij knooppunt Buren de A35 richting Enschede.

Ø  Neem afslag de Westerval N18 (borden naar Centrum) -> Enschede.

Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik tol in Harderwijk?

Er zijn geen tolwegen in Harderwijk of beter gezegd in Nederland. Nederland heeft alleen twee toltunnels nl. de Kiltunnel en de Westerscheldetunnel.

Kan je in Harderwijk ook gratis parkeren?

Alleen voor de eerste twee uur op de locaties Kloosterplein, Selhorstweg, Parkeergarage Vuldersbrink, Westeinde en de Houtwalgarage

Mag je met de auto in de binnenstad van Harderwijk rijden?

Nee, in het voetgangersgebied binnenstad mag je na 11.00 niet meer met de auto rijden. Er zijn camera’s geplaatst en bestuurders die daar betrapt worden, ontvangen later een bekeuring.

Hoe ga ik met verkeersagressie om in Harderwijk?

Blijf in de eerste plaats rustig, leer jezelf aan niet meteen te reageren, tel bijvoorbeeld eerst tot tien of adem een aantal keren in en uit.

Hoe laat gaan de benzinestations open in Harderwijk?

De meest tankstations gaan 06.00 uur open. Sommige benzinestations zijn 24/7 open.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Hertz haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.