Auto huren Amsterdam Schiphol Airport AMS

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Amsterdam Schiphol Airport AMS in Amsterdam

Vanaf 7.53 EUR per dag*

*Tarieven zijn inclusief btw en zijn gebaseerd op een 7-daagse huur van 24-05-2024 - 31-05-2024 op Amsterdam Schiphol Airport AMS

Of u nu voor zaken of vakantie naar Amsterdam reist, het begint allemaal goed met de juiste huurauto. Kies voor Thrifty Car Rental bij de vestiging op Amsterdam Schiphol Airport in Amsterdam en geniet van comfort, gemak en kostenbesparing. Ons uitgebreide wagenpark heeft voor ieder wat wils: mini-, compact- en middenklassemodellen, elektrische, hybride- en brandstofauto’s, automatische en handgeschakelde modellen. Dankzij handige ophaal- en afzetmogelijkheden op Amsterdam Airport is het verkennen van de stad Eindhoven en terugkeren wanneer je maar wilt een fluitje van een cent. Kies Thrifty Car Rental voor een geweldige, betaalbare huurervaring!

Autoverhuur amsterdam schiphol luchthaven

Pickup Location

Get Direction
marker icon

Amsterdam Schiphol Airport AMS, AMSTERDAM-SCHIPHOL AP AMSTERDAM

time icon

Mo-Su 0600-2300

Huurvloot Amsterdam Schiphol Airport AMS

Ontdek betaalbare voertuigen voor onvergetelijke reizen.*

Amsterdam Schiphol Airport AMS
FIAT 500 autoverhuur Amsterdam Schiphol Airport AMS
FIAT 500 of vergelijkbaar
 • 4

 • Handgeschakeld

 • 1

7.53 EUR per dag*

Amsterdam Schiphol Airport AMS
OPEL CORSA autoverhuur Amsterdam Schiphol Airport AMS
OPEL CORSA of vergelijkbaar
 • 5

 • Handgeschakeld

 • 2

10.82 EUR per dag*

Amsterdam Schiphol Airport AMS
HYUNDAI BAYON autoverhuur Amsterdam Schiphol Airport AMS
HYUNDAI BAYON of vergelijkbaar
 • 5

 • Handgeschakeld

 • 2

11.40 EUR per dag*

Amsterdam Schiphol Airport AMS
NISSAN QASHQAI autoverhuur Amsterdam Schiphol Airport AMS
NISSAN QASHQAI of vergelijkbaar
 • 5

 • Handgeschakeld

 • 2

14.70 EUR per dag*

Amsterdam Schiphol Airport AMS
KIA CEED SW autoverhuur Amsterdam Schiphol Airport AMS
KIA CEED SW of vergelijkbaar
 • 5

 • Handgeschakeld

 • 3

15.91 EUR per dag*

*Tarieven zijn inclusief btw en zijn gebaseerd op een 7-daagse huur van 24-05-2024 - 31-05-2024

Veel Gestelde Vragen

Waar kunt u autoverhuur vinden op de luchthaven van amsterdam?

Thrifty Car Rental heeft een strategisch gelegen balie op Amsterdam luchthaven, waardoor reizigers bij aankomst eenvoudig hun autoverhuur op de luchthaven van Amsterdam kunnen vinden. Dit zorgt voor een soepele overgang van uw vlucht naar het begin van uw reis in Amsterdam.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven van Amsterdam bij de belangrijkste snelwegen?

Het personeel van Thrifty Car Rental op de luchthaven van Amsterdam is goed op de hoogte van de lokale kennis en kan u gedetailleerde routebeschrijvingen naar de belangrijkste snelwegen vanaf de luchthaven geven. Of u nu richting Amsterdam gaat of van plan bent de stad verder te verkennen, u krijgt alle begeleiding die u nodig heeft als onderdeel van uw autohuurervaring op de luchthaven van Amsterdam.

Welke documenten heb ik nodig om een ​​auto te huren op Amsterdam luchthaven?

Als u op Amsterdam luchthaven een auto wilt huren, heeft u doorgaans een geldig rijbewijs, een creditcard voor de borg en een extra identiteitsbewijs, zoals een paspoort, nodig. Thrifty Car Rental legt de nadruk op een gestroomlijnd proces, waardoor het ophalen van uw huurauto op de luchthaven van Amsterdam zo probleemloos mogelijk verloopt.

Welke tankstations zijn er in de buurt van de luchthaven van Amsterdam?

Er zijn verschillende tankstations in de buurt van Amsterdam luchthaven, handig om uw huurauto op Amsterdam luchthaven te tanken voordat u deze weer inlevert. Het personeel van Thrifty Car Rental kan u voorzien van een lijst met stations in de buurt en hun openingstijden, zodat u gemakkelijk kunt tanken als dat nodig is.

Hoeveel kost het om een ​​auto te huren in Eidhoven luchthaven?

Thrifty Car Rental biedt concurrerende prijzen voor autoverhuur op de luchthaven van Amsterdam, waarbij de tarieven variëren op basis van het type voertuig, de huurperiode en eventuele aanvullende diensten of verzekeringen waarvoor u kiest. Voor de beste deals is het raadzaam om vooraf te reserveren en te controleren of er speciale aanbiedingen zijn.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf op Amsterdam luchthaven?

Thrifty Car Rental staat bekend om zijn klantenservice, uitgebreide wagenpark en concurrerende tarieven, waardoor het een topkandidaat is voor het beste autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Amsterdam. Klanttevredenheid en gemak staan ​​voorop bij hun dienstverlening.

Welke autoverhuurbedrijven halen u op op Amsterdam luchthaven?

Thrifty Car Rental biedt een handige ophaalservice op de luchthaven van Amsterdam voor reizigers die vooraf afspraken hebben gemaakt. Deze service zorgt voor een naadloze ervaring voor diegenen die hun reis snel en efficiënt willen beginnen met autoverhuur op de luchthaven van Amsterdam.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.