Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Almere

Almere staat voor moderne architectuur, lekker shoppen in de binnenstad met meer dan 400 winkels, natuurgebieden Oostvaarderplassen, Almeerderstrand en meer.

Auto huren Almere is niet alleen handig om deze grote stad te verkennen, maar ook om naar het Muiderslot te rijden om te zien hoe het er in de middeleeuwen toeging. Of maak een rit naar Batavialand in Leleystad.

Bij Thrifty autoverhuur in Almere, Nederland is groener rijden onze missie. Naast benzineauto’s heeft ons wagenpark ook een uitgebreide keuze aan elektrische auto’s en hybride modellen.

Al onze auto’s beschikken over de nieuwste technologie voor veiligheid en communicatie en gericht op comfort voor jou en je medepassagiers.

Huur je auto bij Thrifty en ontdek alle architectonische hoogstandjes in over Almere!

iconAuto huren ALMERE

1 - Locatie

  • icon
  • icon
1 map marker

ALMERE DOWNTOWN

  • map icon MARKERKANT 10-01 1316 AA ALMERE
  • time icon Mon-Fri 0830-1700, Sat-Sun Closed
  • call icon 036 5497788

Ben je van plan uitgebreid te shoppen of heb je een avondje uit in Kinepolis gepland dan kun je je Almere huurauto veilig in een van de onderstaande garages parkeren en zelfs elektrisch opladen, mocht het nodig zijn.

Ø  P7 Schippergarage, Almere Stad (1315 BL)

Betaald parkeren - 402 plekken - elektrische oplaadpunten

Op loopafstand van het centrum en Kinepolis.

 Ø  P3 Regisseurgarage, Almere Stad (1315 LT)

Betaald parkeren - 435 plekken - elektrische oplaadpunten

Op loopafstand van het centrum en gemeentehuis.

Almere wil de geluidsoverlast van het verkeer beperken en de verkeersveiligheid van voetgangers, spelende kinderen en fietsers bevorderen en heeft als maatregel de maximumsnelheden verlaagd. Dus oppassen geblazen, let op je snelheid tijdens het rijden met je huurauto Almere.

Ø  In het centrum, stadsdelen en woonwijken is de maximumsnelheid 30 km/u.

 Ø  Op de stadsroutes Almere geldt een maximumsnelheid van 80 km/u en op bepaalde wegen binnen de bebouwde kom 50 km/u.

Ø  De s103 stadsroute leidt vanaf de A6 via de Vrijheidsdreef, Veluwedreef, de Randstaddreef en Markerdreef naar Almere Stad.

 Ø  De s102 stadsroute verbindt de A6 (knooppunt Gooimeer) met Almere Haven via de Paralleldreef, de Noorderdreef en de Oosterdreef.

 Ø  De s104 vormt via de Vrijheidsdreef (s103), de Hogering (s102) en de Buitenring (s 106) een dwarsverbinding tussen het noordelijke en het zuidelijke deel van Almere.

Natuurlijk ontkom je niet aan files in en rondom Almere, hier volgen drie filepunten:

Ø  Knooppunt Gooimeer op de A6;

Ø  De verschillende toe- en afritten naar de bedrijventerreinen in Almere;

Ø  De provinciale weg N701 tussen Lelystad en Almere.

 Ø  Tip: vermijd de ochtendspits van 07:00 – 09:00 uur en de avondspits van 16:00 – 18:00 uur.

Ontdek Friesland en maak een trip naar Leeuwarden, Europese Culturele Hoofdstad 2018 met zijn grachten, leuke restaurants in de historische binnenstad. Huur een auto bij Thrifty en je bent niet alleen mobiel, maar je doet ook nog cultuur op.

Ø  Afstand Almere – Leeuwarden: 127 km. Rijstijd: 1 uur 30 min.

Ø  Rij Almere uit via de Veluwedreef s103 – voeg in op de A6 Leleystad.

Ø  Rij door op de A7 – neem afslag A32 Leeuwarden -> dan de N32.

Veelgestelde vragen

Mag ik met mijn buitenlandse rijbewijs in Almere rijden?

Ja, als je hier bent op vakantie, maar kom je hier wonen, dan mag je nog 185 dagen met het rijbewijs rijden. Daarna zul je een Nederlands rijbewijs moeten aanvragen.

Heeft Almere alleen betaald parkeren of zijn er plaatsen waar ik gratis kan parkeren?

Je parkeert gratis bij de NS-stations (P+R): Muziekwijk, Oostvaarders, ‘t Oor, Parkwijk en Almere-Buiten.

Hoe betaal ik bij een laadpaal?

Afhankelijk van de energieleverancier heb je de opties: betalen met een app, PayPal, creditcard en bankpas. Maar het is altijd handig om je laadpas mee te nemen, omdat het nog steeds als best geaccepteerde betaalmiddel geldt.

Wat zijn de openingstijden van de benzinestations in Almere?

Sommige benzinestations aan de hoofdwegen zijn 24 uur geopend. De openingstijden zijn over het algemeen van 06.00 uur – 23.00 uur, maar de sluitingstijd kan variëren.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Hertz haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.