Auto huren Zeist

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Zeist

Zeist, de perfecte uitvalsbasis in een groene oase aan de stuifduinen op de Heuvelrug om de natuur in te trekken en ook om Utrecht te verkennen.

Rij met auto huren Zeist via de A12 in een half uurtje naar de studentenstad Utrecht, ga op zoek naar de Utrechtse kabouter, proef Domtorentjes en geniet van de sfeer. Dol op stadjes waar de tijd heeft stilgestaan? Rij via de A28 naar Elburg en waan je in de middeleeuwen.

Bij Thrifty autoverhuur in Zeist, Nederland leggen we de nadruk op schoner rijden. Ons wagenpark heeft wat jij zoekt: elektrische en hybride wagens, SUV’s en zuinige benzineauto’s en allemaal voorzien van de veiligheidstechnologie onder de motorkap.

Thrifty jouw partner voor zorgeloos auto huren, ervaar het vandaag nog!

Winkelen, een caffè latte drinken, een frisse neus halen in het Walkartpark, parkeer dan eerst je Zeist huurauto veilig in onderstaande garages:

 • Parkeergarage Emmaplein (3701 DL) - centrum van Zeist - winkelgebied
 • Betaald parkeren - elektrisch opladen 
 • Parkeergarage 1e Hogeweg 17, (3701 HG) - centrum van Zeist - winkelgebied
 • Betaald parkeren - elektrisch opladen

Een groot aantal wijken en woonkernen in Zeist valt onder de 30 kilometerzone. Houd je in deze gebieden aan de snelheid met je huurauto Zeist.

 • Binnen de bebouwde kom: Maximumsnelheid 50 km/u en 30 km/u in de 30 km-zones.
 • Buiten de bebouwde kom: Provinciale wegen 80 km/u en 60 km/u op bepaalde trajecten. Op autosnelwegen 100 km/u, tenzij anders aangegeven.

 • De A28 loopt van Utrecht via Amersfoort, Zwolle, Meppel, Hoogeveen naar Groningen
 • De N224 verbindingsweg Zeist (Krakelingweg) via Ede naar Arnhem
 • De N237 loopt vanaf Utrecht langs Zeist (Amerfoortseweg) naar Amersfoort
 • De N238 verbindingsweg van Zeist naar Bilthoven

Zeist ligt bij de A28, niet al te ver van het drukke verkeersknooppunt Rijnsweerd bij Utrecht waar tijdens de spits veel file is. Dit veroorzaakt langzaam en stilstaand verkeer voor de inwoners van Zeist die o.a. via de N237 (Amerfoorseweg) richting Utrecht rijden.

 • A28 afritnummer 3 Den Dolder/Zeist-Noord naar de N224 Krakelingweg bij de kruising Boulevard richting Zeist-Centrum  - Boulevard richting N238 Den Dolder
 • N224 Krakelingweg naar de N238 richting Den Dolder bij de aansluiting met de N237 richting A27
 • N237 bij de kruising met de Panweg en op de N237 richting Utrecht
 • Tip: ga voor of na de spits de weg op om fileverkeer te vermijden.

Wil je meer weten over de vroegere Zuiderzee? Stap dan in je Thrifty huurmobiel en zoef naar Enkhuizen voor een bezoek aan het Zuiderzeemuseum. 

 • Afstand Zeist – Enkhuizen: 101 km. Reistijd: 1 uur 20 min.
 • Rij naar de A28 richting Hilversum -> volg de borden A27 Hilversum -> voeg in op de A27 -> volg de broden Ring A6 Lelystad.
 • Neem afslag 10-Lelystad -> voeg in op de N309 -> volg de N307 -> rij verder op de N505 -> Enkhuizen.

De volgende bezienswaardigheden mag je niet missen tijdens je bezoek aan Zeist:

 1. Slot Zeist: Laten we beginnen met een bezoek aan Slot Zeist, een indrukwekkend 17e-eeuws kasteel met prachtige tuinen. Hier kun je een stap terug in de tijd zetten en de rijke geschiedenis van de stad verkennen. Op 5 minuten lopen van het Slot is er voldoende gratis parkeergelegenheid om je huurauto van Thrifty Autoverhuur te parkeren.

 2. Stichting de Ezelsociëteit: Voor een hartverwarmende ervaring moet je absoluut een bezoek brengen aan Stichting de Ezelsociëteit, een toevluchtsoord voor geredde ezels. Het bevindt zich net buiten Zeist en de makkelijkste manier om er te komen is met je huurauto. Gelukkig is parkeren er gratis, zodat je rustig kunt genieten van quality time met deze vriendelijke dieren en tegelijkertijd hun welzijn kunt ondersteunen.

 3. Walkartpark: Het Walkartpark bevindt zich in het hart van Zeist. Het is relatief klein, maar biedt toch een aangename omgeving om te wandelen en van de natuur te genieten. Binnen het park staan enkele kunstwerken verspreid, waaronder een oorlogsmonument. Het park bevindt zich op korte loopafstand van Slot Zeist, en in de buurt zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden te vinden.

In Zeist zijn er genoeg dingen om te doen voor budgetreizigers zoals jij, hier zijn 3 activiteiten voor jong en oud:

 1. Rondrit in en rondom de stad: Met een huurauto in Zeist heb je de vrijheid om de stad en het omliggende platteland op je eigen tempo te verkennen. Maak een ontspannen rit door de prachtige natuur en geniet van de rust en sereniteit.

 2. Culinair avontuur: Maak van je avontuur in Zeist een onvergetelijke ervaring. De stad staat bol van de gastronomische mogelijkheden, variërend van gezellige cafés tot voortreffelijke restaurants. Met je huurauto kun je moeiteloos verschillende eetgelegenheden verkennen en genieten van de culinaire diversiteit die de stad te bieden heeft.

 3. Theater Figi: Ervaar een betoverende avond in Theater Figi, waar lokale talenten schitteren in een gevarieerd aanbod theatershows tot concerten. Met je huurauto van Thrifty Autoverhuur kun je makkelijk van en naar het theater rijden.

Als je van shoppen houdt zijn deze plekken perfect voor jou:

 1. Winkelcentrum De Clomp: Dit winkelcentrum biedt een breed scala aan winkels, van kleding tot boodschappen. Het is de perfecte plek om te winkelen voor alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in Zeist. Bovendien kun je er gratis parkeren.

 2. Weekmarkt Zeist: Iedere donderdag en zaterdag is er op het marktplein in Zeist een warenmarkt te vinden. Geniet van de gezellige sfeer terwijl je langs de voedsel- en kledingkraampjes loopt.

Ook s’avonds zijn er genoeg dingen om te doen in Zeist:

 1. Café De Schavuit: Café De Schavuit is een geweldige bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een ontspannen avondje uit met een muzikale twist. Er worden regelmatig live optredens en muzikale evenementen georganiseerd. De warme en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt.

 2. Restaurant ‘t Jagershuys: Dit restaurant biedt een gezellige sfeer, zowel binnen als buiten. Met je huurauto kun je hier eenvoudig naartoe rijden en genieten van een heerlijke maaltijd onder de sterrenhemel of in het comfortabele interieur. Het menu biedt een gevarieerde selectie van heerlijke gerechten en verleidelijke drankjes, waardoor er voor ieder wat wils is.

Met een huurauto in Zeist heb je de sleutel tot het ontdekken van deze prachtige stad en al haar schatten. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur, lekker eten of een bruisend nachtleven, Zeist heeft voor elk wat wils. Dus stap in je huurauto en begin aan een onvergetelijk avontuur in deze betoverende stad. Een auto huren in Zeist was nog nooit zo eenvoudig en budgetvriendelijk. Geniet van je reis!

Veelgestelde vragen

Kan ik in Zeist ook gratis parkeren?

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein (300 plekken) aan de Brouwerij 1 (3703 CH) bij Slot Zeist. Vanaf daar loop je in een kleine 10 minuten naar het centrum.

Hoe betaal ik in Zeist bij de parkeergarage?

Je hebt de volgende betaalopties: via mobiel parkeren of kentekenparkeren met pinpas of creditcard bij de parkeerautomaat.

Wat moet ik doen als er op een bosweg in Zeist plotseling een wild zwijn oversteekt?

Afremmen als de situatie dit toelaat. Heb je een aanrijding niet kunnen vermijden, bel dan de politie, die komt proces-verbaal opmaken. Je mag in ieder geval niet doorrijden, want dan ben je strafbaar.

Staan er flitspalen in Zeist?

Ja, bij bepaalde grote kruispunten waar wordt gecontroleerd op door rood licht rijden en snelheid.

Zijn er in Zeist parkeerplaatsen waar alleen elektrische auto’s mogen parkeren?

Nee.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.