Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

Kia Cee'd

 • icon

  5

 • icon

  2 Large, 1 Small Suitcases

 • icon

  Manual

De Kia Ceed Verhuur

De Kia Ceed een no-nonsense auto met een strak design en sportieve styling gecombineerd met energierijke prestaties, comfort en functionaliteit. De Ceed is voorzien van diverse veiligheidssystemen zoals autonome noodrem- en snelwegassistentie en meer om je veilig door het verkeer heen te loodsen. Het rijgedrag van de Ceed is stabiel met een uitgekiend motorvermogen.

Kia Ceed auto huren voor flexibiliteit, veelzijdigheid en budgetvriendelijkheid door het lage benzineverbruik.

De Kia Ceed: Features

De Kia Ceed uit de autoverhuur categorie Compact is een ruime auto en geschikt voor 5 personen. De Ceed heeft een bagageruimte van 625 liter, dus je kunt heel wat spulletjes meenemen, handig is ook dat je de bagageruimte kunt aanpassen.

Voor wie is de Kia Ceed autoverhuur van Thrifty Car Rental bestemd?

Voor jou en je gezin voor een comfortabele vakantietocht, voor jou en je vrienden voor een weekendje kamperen met alle benodigde spullen, en vul maar in...

De Kia Ceed verhuur is ook een praktische optie voor de zakelijke rijder. De Ceed biedt beenruimte, goed zitcomfort door het verstelbare stuur en zitgedeelte, én goedkope zakelijke kilometers.

Kia Ceed verhuur voor veilig autorijden, laag benzineverbruik zonder afbreuk te doen aan prestaties, comfort en ruimte.

Kia Ceed

of vergelijkbaar

Details:

 • Versnelling: handgeschakeld
 • Airconditioning
 • Uitvoering: stationwagen
 • Aantal inzittenden: 5
 • Aantal koffers: 2 grote en 1 kleine koffer
 • Benzineverbruik: gemiddeld 5,5 l/100 km
 • CO2-uitstoot: 128 g/km
Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.