Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Maak kennis met onze verhuurvloot

Zeg hallo tegen de huurauto die je overal naartoe brengt van in de buurt tot ver weg!

hub

Economy

de categorie economy staat voor een kleine auto. Uiterst prijsvriendelijk qua huurtarief en zuinig in brandstofverbruik. Het ideale formaat auto om met z’n tweetjes er even op uit te trekken of voor familiebezoek of simpelweg voor stadsritten en korte uitstapjes. Auto’s uit deze huurcategorie zijn wendbaar en makkelijk te parkeren.

Aantal personen: 4

Bagage: 1 grote koffer en 1 reistas

ONTDEK ONZE MINI-VLOOT
hub

Compact

auto’s uit de categorie compact zijn betaalbare huurwagens die geschikt zijn voor langere ritten omdat ze meer ruimte en comfort bieden en hoger vermogen onder de motorkap hebben. Uitermate geschikt voor een gezin of een vriendengroep die in het weekend een stedentrip willen maken.

Aantal personen: 5

Bagage: 3 kleine tot middelgrote koffers of tassen

ONTDEK ONZE Compact-VLOOT
hub

Midsize

auto’s uit de categorie Midsize zijn huurauto’s zoals de Nissan Qashqai* uit het middensegment. Ze bieden veel been- en laadruimte.

Midsize huurauto’s beschikken over een pittig motorvermogen en hebben een laag brandstofverbruik, bovendien zijn ze uitgerust met veel comfortfuncties. Deze klasse huurauto’s zijn perfect voor vakanties, lange ritten en als zakelijke auto’s.

Aantal personen: 5

Bagage: 1 grote en 2 kleine koffers

ONTDEK ONZE Elektrisch-VLOOT

Waarom kiezen voor Thrifty Autoverhuur in Nederland?

  • Budgetvriendelijk – altijd het voordeligste autohuur tarief zonder verborgen kosten voor elke categorie huurauto, totale transparantie

  • Flexibiliteit & Gemak – autoverhuur in Nederland op maat, snel en zorgeloos online huren voor de korte of lange termijn, voor werk, vakantie, weekendje weg of verhuizen

  • Uitgebreid netwerk van verhuurlocaties – autoverhuurvestigingen door heel Europa, makkelijk bereikbare ophaal- en inleverlocaties bij luchthavens, treinstations, in de binnenstad en op bedrijventerreinen

  • Deskundige medewerkers – premium dienstverlening bij het huren van een auto, met oog voor detail en eersteklas assistentie

Hoe je de juiste huurauto kiest

Thrifty Autoverhuur levert dienstverlening op maat en weet dat iedere klant een persoonlijk eisenpakket heeft voor het huren van een auto. Kies de juiste huurauto aan de hand van de volgende punten:

  • Budget – maak een begroting met een schatting van het aantal kilometers dat je van plan bent te rijden.
  • Wie rijdt er – ben jij de enige bestuurder of is er een medebestuurder.
  • Aantal inzittenden en bagage – met z’n tweetjes of meer passagiers, volwassenen en/of kinderen. Kijk of er voldoende ruimte is in de kofferbak voor de bagage zoals weekendtassen en koffers.
  • Reisroute – rijd je hoofdzakelijk over snelwegen, landwegen, door bergachtig gebied of dorpen met smalle wegen.
  • Lange ritten of stadsritten – voor langere tochten is het prettiger om meer beenruimte te hebben, dus meer comfort. Voor stadsritten is het praktischer om een kleine eenvoudig te parkeren huurauto te hebben.

Een veelzijdig wagenpark voor uiteenlopende wensen!

Thrifty Autoverhuur biedt je de keuze uit talloze merken, modellen, uitvoeringen, benzineauto’s, EV’s, hybride, handgeschakeld, automaat, noem maar op. Zoveel hoofden, zoveel zinnen. Bij Thrifty bieden we maatwerk, want iedere klant is uniek met persoonlijke reisbehoeften.

Auto’s uit onze huurcategorieën zoals mini, compact, intermediate en overige klassen beschikken over de modernste veiligheidstechnologie met een veelzijdige motor die zorgt voor uitstekende prestaties. Bovendien kun je de huurauto met extra accessoires zoals een navigatiesysteem, dakkoffer en kinderzitje uitrusten. En dit alles tegen onverslaanbare huurtarieven.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.