Auto huren Eindhoven Airport EIN

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Eindhoven Airport EIN in Eindhoven

Of u nu voor zaken of vakantie naar Eindhoven reist, het begint allemaal goed met de juiste huurauto. Kies voor Thrifty Car Rental bij de vestiging van Eindhoven Airport in Eindhoven en geniet van comfort, gemak en kostenbesparing. Ons uitgebreide wagenpark heeft voor ieder wat wils: mini-, compact- en middenklassemodellen, elektrische, hybride- en brandstofauto’s, automatische en handgeschakelde modellen. Dankzij de handige ophaal- en afzetmogelijkheden op Eindhoven Airport is het verkennen van de stad Eindhoven en terugkeren wanneer je maar wilt een fluitje van een cent. Kies Thrifty Car Rental voor een geweldige, betaalbare huurervaring!

Autoverhuur Eindhoven luchthaven

Pickup Location

Get Direction
marker icon

Eindhoven Airport EIN, EINDHOVEN AIRPORT LUCHTHAVENWEG 13B

time icon

Mon-Fri 0800-2200, Sat 0800-1600, Sun 0800-1800

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.