Auto huren Eemshaven
Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Eemshaven

Eemshaven in de gemeente Het Hogeland is een gebied van uitersten: beklim de uitkijktoren ‘De Groene Poort’ en zie de bedrijvigheid in de haven, ervaar het weidse landschap en tuur over de Waddenzee.

Met auto huren Eemshaven ben je binnen 45 min. in de bruisende studentenstad Groningen. Of ben je een zeehondenmens? Ga naar Pieterburen, ligt op 30 min. rijden van de Eemshaven en geniet.

Bij Thrifty autoverhuur in Eemshaven, Nederland vinden we groener rijden superbelangrijk. Ons wagenpark biedt niet alleen zuinige brandstofauto’s, maar ook een grote selectie aan EV’s en hybride modellen.

Al onze auto’s zijn gericht op comfort met de nieuwste veiligheidstechnologie aan boord.

Huur je auto bij Thrifty voor zaken en plezier!

Autoverhuur Eemshaven - Thrifty car rental

Een parkeerplaats vinden voor je Eemshaven huurauto in de Eemshaven is geen probleem, want de bedrijven en kantoren beschikken over voldoende parkeerplaatsen waar je je huurauto gratis kunt parkeren. Heb je een trip naar Borkum gepland, dan kun je huurauto op de onderstaande locatie parkeren:

Parkeerplaats Borkumlijn AG EMS (9979 XX)

 • Betaald parkeren – 2000 plaatsen - elektrische oplaadpunten

Op loopafstand van de terminal

 • Laadpunten in de Eemshaven
 • Shell Recharge Charging Station
 • Eemshornweg 9 -> Type 2 . 11.0kW

EVBox Charging Station

 • Robbenplaatweg 17 -> Type 2 . 22.0 kW          
 • Op de Kwelderweg en de Middenweg geldt een maximumsnelheid van 60 km/u.
 • Op de provinciale weg N46 (Eemshavenweg) is de maximumsnelheid 100 km/u, tenzij anders aangegeven.
 • Op de provinciale weg N33 is maximumsnelheid op het traject Assen – Holwierde 100 km/u en op het traject Holwierde – Eemshaven 80 km/u, tenzij anders aangegeven.

 • De N33 loopt vanaf Assen-Zuid via Veendam en Appingedam naar de Eemshaven.
 • De N46 (Eemshavenweg) loopt vanaf de ring Groningen via o.a. Roodeschool naar de Eemshaven

 • Houd rekening met files (langzaam rijdend verkeer) naar Eemshaven tijdens de ochtendspits, soms avondspits en vakantieperiodes.
 • De N33 bij de aansluiting naar Oostpolder en op het laatste gedeelte dat overgaat in de Kwelderweg richting haventerrein
 • De N46 Eemshavenweg bij de aansluiting met de Kwelderweg richting Westereemsweg.
 • Tip: vermijd de spits van 06.00 – 09.00 uur en avondspits van 16.00 – 18.00 uur.

Houd je van wind, water, grachtengordels, zeehelden? Dan is Harlingen waar je moet zijn! Stap in de huurauto van Thrifty en rij veilig en comfortabel naar dit pittoreske stadje.

 • Afstand Eemshaven – Harlingen: 125 km. Reistijd: 1 uur 20 min.
 • Volg de N46 -> vervolgens naar de N370 -> neem afslag N370 richting Drachten.
 • Voeg in op de A7 richting Drachten -> neem afslag 30a-Drachten -> voeg in op de N31 -> neem afslag 18-Harlingen.

Welkom in Eemshaven, een historische havenstad die samen met haar omliggende steden tal van mogelijkheden biedt voor budgetreizigers zoals jij. Als de grootste havenstad in Noord-Nederland, is een bezoek aan Eemshaven met je huurauto absoluut onmisbaar. In deze gids delen we alle essentiële informatie om het meeste uit je bezoek te halen.

Eemshaven mag dan wel een belangrijke havenstad zijn, maar er valt nog zoveel meer te ontdekken. Hier zijn drie interessante bestemmingen waar je gemakkelijk naartoe kunt rijden met je huurauto van Thrifty Autoverhuur:

 1. Windmolen “Goliath”: De molen dateert uit 1897 en heeft tegenwoordig geen operationele functie meer. Desondanks is een bezoek aan deze historische molen een absolute aanrader voor liefhebbers van typisch Nederlandse geschiedenis. Je bereikt de molen in slechts vijf minuten rijden vanuit de Eemshaven, dus met je huurauto ben je er zo.
 2. Westelijke Pier: Op het uiterste puntje van Eemshaven ligt de Westelijke Pier, waar je kunt genieten van een schitterend uitzicht over de Waddenzee. Bovendien vind je hier direct tegenover de pier het treinstation Eemshaven, wat het onmogelijk maakt om over het hoofd te zien wanneer je met je huurauto die kant op rijdt.
 3. Rensumaborg: Deze prachtige borg bevindt zich op slechts een korte 15 minuten rijden vanaf Eemshaven. Hoewel het niet voor het publiek toegankelijk is, kun je toch de kans grijpen om foto's te maken van de buitenkant. Bovendien zijn er schilderachtige wandelpaden in de buurt beschikbaar. Parkeer je huurauto gemakkelijk in de omgeving van Uithuizermeeden.

Eemshaven staat bekend om haar bruisende haven, maar wist je dat er in de nabije omgeving ook allerlei leuke activiteiten te beleven zijn? Hier zijn drie dingen om te doen, waarvan er één je zeker zal verbazen.

 1. Restaurant Eemshaven: In dit knusse restaurant kun je heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje, ideaal om even tot rust te komen na een lange dag op de weg. Dankzij je huurauto van Thrifty Autoverhuur is het bovendien geen probleem om van en naar dit restaurant te rijden.
 2. Rondrit over het platteland: Nederland staat wereldwijd bekend om zijn betoverende platteland, en de omgeving van Eemshaven vormt hierop zeker geen uitzondering. Haal het maximale uit je huurauto en ga op ontdekkingsreis door het adembenemende Nederlandse platteland.
 3. Dagtocht naar Borkum: Eemshaven is het vertrekpunt voor veerboten naar het Duitse eiland Borkum. Maak een dagtocht en verken dit pittoreske eiland. Een retourticket kost €45,- per persoon.

Eemshaven zelf beschikt niet over winkelcentra of supermarkten. Gelukkig bieden de nabijgelegen dorpen en steden voldoende winkelmogelijkheden voor budgetreizigers. Gelukkig heb je je huurauto tot je beschikking om naar de volgende locaties te rijden:

 1. Markt in Delfzijl: Bezoek de wekelijkse markt in Delfzijl voor verse producten, kleding en meer. Een geweldige plek om lokale schatten te vinden.
 2. Groningen Winkelcentrum: Rijd naar het centrum van Groningen voor een dagje winkelen in de stad. Hier vind je verschillende boetieks en winkels.

Met jouw gehuurde auto in Eemshaven kun je gemakkelijk de stad en haar omgeving verkennen. Dus waar wacht je nog op? Begin jouw budgetvriendelijke avontuur in Eemshaven en ontdek alles wat deze mooie regio te bieden heeft. Veel plezier!

Veelgestelde vragen

Kan ik vanuit Eemshaven naar Duitsland reizen?

Ja, dat kan. Maar je moet naast je autopapieren en rijbewijs ook je paspoort of identiteitskaart bij je hebben. Dit geldt ook voor je medepassagiers.

Zijn er tankstations in Eemshaven?

Ja, er zijn zowel bemande als onbemande pompstations. Houd rekening dat je bij een onbemand tankstation niet contant kunt afrekenen, maar alleen met je bankpas, creditcard of via contactloos betalen.

Mag mijn partner in de huurauto in Eemshaven rijden?

Ja, alleen als je je partner hebt opgegeven als tweede bestuurder en diegene diens rijbewijs heeft laten zien toen je de huurauto ophaalde.

Wat moet ik doen als ik met pech in Eemshaven kom te staan?

De plaatselijke Wegenwacht bellen.

Wanneer gebruik ik waarschuwingslichten in EemshavenDe plaatselijke Wegenwacht belen.?

Bij een gevaarlijke situatie, bijv. bij pech of als je het achteropkomende verkeer wilt waarschuwen bij een file.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.