Auto huren Rotterdam Airport RTM
Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Rotterdam Airport RTM in Rotterdam

Vanaf 14.07 EUR per dag*

*Tarieven zijn inclusief btw en zijn gebaseerd op een 7-daagse huur van 29-07-2024 - 05-08-2024 op Rotterdam Airport RTM

Of je nu voor zaken of voor een vakantie naar Rotterdam reist, met de juiste huurauto begint het allemaal goed. Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Rotterdam Airport in Rotterdam en geniet van comfort, gemak en kostenbesparingen. Ons uitgebreid wagenpark heeft voor ieder wat wils: mini-, compacte en middenklassemodellen, elektrische, hybride en brandstofauto's, automatische en handgeschakelde modellen. Dankzij de praktisch ophaal- en inlevermogelijkheden bij Rotterdam Airport is het verkennen van Rotterdam en het terugbrengen wanneer je maar wilt een fluitje van een cent. Kies voor Thrifty Autoverhuur voor een geweldige, betaalbare huurbeleving!

Autoverhuur Rotterdam luchthaven - Thrifty car rental

Pickup Location

Get Direction
marker icon

Rotterdam Airport RTM, ROTTERDAM AIRPORTPLEIN 60 (RTM P.O. BOX 12078

time icon

Mo-Fr 0830-2100, Sa-Su Closed

Huurvloot Rotterdam Airport RTM

Ontdek betaalbare voertuigen voor onvergetelijke reizen.*

Rotterdam Airport RTM
FIAT 500 autoverhuur Rotterdam Airport RTM
FIAT 500 of vergelijkbaar
 • 4

 • Handgeschakeld

 • 1

14.07 EUR per dag*

Rotterdam Airport RTM
OPEL CORSA autoverhuur Rotterdam Airport RTM
OPEL CORSA of vergelijkbaar
 • 5

 • Handgeschakeld

 • 2

14.07 EUR per dag*

Rotterdam Airport RTM
HYUNDAI BAYON autoverhuur Rotterdam Airport RTM
HYUNDAI BAYON of vergelijkbaar
 • 5

 • Handgeschakeld

 • 2

23.28 EUR per dag*

Rotterdam Airport RTM
NISSAN QASHQAI autoverhuur Rotterdam Airport RTM
NISSAN QASHQAI of vergelijkbaar
 • 5

 • Handgeschakeld

 • 2

30.87 EUR per dag*

*Tarieven zijn inclusief btw en zijn gebaseerd op een 7-daagse huur van 29-07-2024 - 05-08-2024

Veel Gestelde Vragen

Waar kunt u autoverhuur vinden op de luchthaven van Rotterdam?

Thrifty Car Rental heeft een strategisch gelegen balie op Rotterdam luchthaven, waardoor reizigers bij aankomst eenvoudig hun autoverhuur op de luchthaven van Rotterdam kunnen vinden. Dit zorgt voor een soepele overgang van uw vlucht naar het begin van uw reis in Rotterdam.

Hoe kom ik vanaf de luchthaven van Rotterdam bij de belangrijkste snelwegen?

Het personeel van Thrifty Car Rental op de luchthaven van Rotterdam is goed op de hoogte van de lokale kennis en kan u gedetailleerde routebeschrijvingen naar de belangrijkste snelwegen vanaf de luchthaven geven. Of u nu richting Rotterdam gaat of van plan bent de stad verder te verkennen, u krijgt alle begeleiding die u nodig heeft als onderdeel van uw autohuurervaring op de luchthaven van Rotterdam.

Welke documenten heb ik nodig om een ​​auto te huren op Rotterdam luchthaven?

Als u op Rotterdam luchthaven een auto wilt huren, heeft u doorgaans een geldig rijbewijs, een creditcard voor de borg en een extra identiteitsbewijs, zoals een paspoort, nodig. Thrifty Car Rental legt de nadruk op een gestroomlijnd proces, waardoor het ophalen van uw huurauto op de luchthaven van Rotterdam zo probleemloos mogelijk verloopt.

Welke tankstations zijn er in de buurt van de luchthaven van Rotterdam?

Er zijn verschillende tankstations in de buurt van Rotterdam luchthaven, handig om uw huurauto op Rotterdam luchthaven te tanken voordat u deze weer inlevert. Het personeel van Thrifty Car Rental kan u voorzien van een lijst met stations in de buurt en hun openingstijden, zodat u gemakkelijk kunt tanken als dat nodig is.

Hoeveel kost het om een ​​auto te huren in Eidhoven luchthaven?

Thrifty Car Rental biedt concurrerende prijzen voor autoverhuur op de luchthaven van Rotterdam, waarbij de tarieven variëren op basis van het type voertuig, de huurperiode en eventuele aanvullende diensten of verzekeringen waarvoor u kiest. Voor de beste deals is het raadzaam om vooraf te reserveren en te controleren of er speciale aanbiedingen zijn.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf op Rotterdam luchthaven?

Thrifty Car Rental staat bekend om zijn klantenservice, uitgebreide wagenpark en concurrerende tarieven, waardoor het een topkandidaat is voor het beste autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Rotterdam. Klanttevredenheid en gemak staan ​​voorop bij hun dienstverlening.

Welke autoverhuurbedrijven halen u op op Rotterdam luchthaven?

Thrifty Car Rental biedt een handige ophaalservice op de luchthaven van Rotterdam voor reizigers die vooraf afspraken hebben gemaakt. Deze service zorgt voor een naadloze ervaring voor diegenen die hun reis snel en efficiënt willen beginnen met autoverhuur op de luchthaven van Rotterdam.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.