Auto huren Den Bosch
Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Den Bosch

Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch, Oeteldonk tijdens carnaval is synoniem voor de Sint-Janskathedraal, Jeroen Bosch, shoppen en lekker eten.

Maak de kastelentocht met auto huren Den Bosch en beklim de torens van kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther of waan je in de middeleeuwen tussen de ridders in kasteel Ammersoyen, Ammerzoden Den Bosch. Of maak een trip naar het Safari Park Beekse Bergen voor een tocht tussen leeuwen, olifanten en andere dieren.

Bij Thrifty autoverhuur in Den Bosch, Nederland gaan we milieubewust te werk en doen er alles aan om je groener te laten rijden. Daarom heb je naast de keuze uit benzineauto's ook opties voor elektrische auto’s en hybride modellen.

Al onze auto’s beschikken over de nieuwste technologie voor veiligheid en communicatie, én bieden al het benodigde comfort voor jou en je medepassagiers.

Huur je auto bij Thrifty en verken Den Bosch op eigen houtje!

Autoverhuur Den Bosch - Thrifty Car Rental

iconAutoverhuur locaties in Den Bosch

1 autoverhuur locatie gevonden in Den Bosch

 • icon
 • icon
1 Autoverhuur op de vestiging Den Bosch EINS57 in Den Bosch - Thrifty Car Rental

Den Bosch EINS57

 • map icon RIETVELDERWEG 32C DEN BOSCH
 • time icon Mo-Fr 0800-1700, Sa-Su Closed
 • call icon 073 6428131

Maak een stadswandeling in de oude binnenstad, pak een terrasje of loop de Sint-Janskathedraal binnen en parkeer veilig je Den Bosch huurauto in de volgende parkeergarages.

Parkeergarage Sint-Jan,  (5211 LZ)

 • Betaald parkeren – 1040 plekken - elektrische oplaadpunten – centraal gelegen in het centrum.
 • Op loopafstand van de Parade (Sint-Janskathedraal), Noordbrabants Museum, cafés, winkelstraatjes en nog veel meer.

Parkeergarage Stationsplein (5211 BP)

 • Betaald parkeren - 161 plekken - elektrische oplaadpunten -
 • Op loopafstand van onder meer Bakkerij de Groot (befaamde Bossche Bol), het historisch centrum, Hinthamerstraat, De Markt, Vughterstraat.

Oporkom een boete.

 • In het passen geblazen met je huurauto Den Bosch let op de snelheidsborden om te weten hoe hard je mag rijden en vocentrum en ook aan de rand ervan plus woonwijken: maximumsnelheid 30 km/u.
 • Op de ringweg Den Bosch: maximumsnelheid 100 km/u, maar op bepaalde trajecten geldt een maximumsnelheid van 80 km/u en 50 km/u.

 • Randweg West: Den Bosch – Vught: Vughterweg naar de binnenstad.
 • Rosmalen - richting Stadionlaan - Graafseweg - Spinhuiswal – Centrum.

Empel: via de Rompertsebaan – Aartshertogenlaan – Citadellaan - Binnenstad.

Er zijn maar weinig plaatsen die filevrij zijn en Den Bosch staat niet in dat rijtje:

 • Toevoerweg Vughterweg richting centrum;
 • Rosmalen (Empelseweg)  via de Bruistensingel naar station ‘s-Hertogenbosch;
 • Randweg A59 en A2 rondom Den Bosch, vooral bij de afritten naar de bedrijventerreinen.

Tip: vermijd de spitsen van 07:00 – 09:00 uur en 16:00 – 18:00 uur.

Trek met de Thrifty-huurauto eropuit en beleef zowel de Belgische gemoedelijkheid en als de Brabantse gastvrijheid in Baarle-Nassau-Hertog waar de grens dwars door het dorp loopt.

 • Afstand Den Bosch – Baarle-Nassau: 50 km. Reistijd: ongeveer 1 uur.
 • Rij naar de randweg via de Gestelseweg en voeg in op de A2 Tilburg/Eindhoven, neem de N65 naar Tilburg en ga via de A65 naar de A58
 • Neem afslag 11 en volg bord Turnhout → N360, dan de N12 → N135 Steenweg, Baarle

 • Je kunt niet in Den Bosch zijn geweest zonder de Sint-Janskathedraal te bezoeken. Deze gotische kathedraal is niet alleen van buiten indrukwekkend, maar ook van binnen. Loop de grote deuren binnen en val van de ene verbazing in de andere. Beklim de Sint-Janstoren en geniet van het uitzicht.

Adres: Torenstraat 16, 5211 KK Den Bosch

Parkeer je Den Bosch huurauto veilig in parkeergarage Wolvenhoek, (5211 HH Den Bosch). Op ongeveer 10 minuten loopafstand van de Sint-Jan.

 • Sla twee vliegen in een klap met een bezoek aan het Museumkwartier waar je zowel het Noordbrabants Museum en het Design Museum vindt. Het Museumkwartier ligt midden in de historische binnenstad op vijf minuten lopen van de Sint-Janskathedraal. De gebouwen liggen rond een schitterende binnentuin en bieden een schat aan cultuur, geschiedenis, kunst en design.

Adres: Verwerstraat 41, 5211 HT Den Bosch.

 • Je wagen van Autoverhuur Den Bosch parkeer je in bovenstaande parkeergarage.
 • Bezoek met Autoverhuur Thrifty in Den Bosch het Nationaal Monument Kamp Vught. Kamp Vught was tijdens WO II het enige SS-concentratiekamp buiten nazi-Duitsland. Op het museumterrein staat nog het crematorium, een nagebouwde barak en het monument.

Adres: Lunettenlaan 600, 5263 NT Vught

Je huurauto Den Bosch parkeren kan gratis voor het hoofdgebouw (P3) of op de begane grond van de parkeergarage (P4).

 • Autohuur Den Bosch brengt je in een kwartiertje naar de oertijd in het Oertijdmuseum in Boxtel, het grootste geologisch museum van Nederland.

Kom in oog te staan met de reusachtige T-Rex, wandel door de oertuin, zie levensgrote dinosaurussen en hoor ze brullen, of kijk live mee als onze onderzoekers in de laboratoria geologisch onderzoek verrichten.

Adres: Bosscheweg 80, 5283 WB Boxtel.

 • Je Den Bosch huurauto parkeer je gratis op het parkeerterrein bij het museum.
 • Huur een auto in Den Bosch en begeef je naar de Tramkade, de culturele highlight van Den Bosch waar design, kunst, street art, muziek en dans bij elkaar komen in de voormalige mengvoederfabriek de Heus.

Bewonder de torenhoge schilderingen op de silo’s, brouw je eigen speciaal bier bij de Brouwers aan de Vaart, bezoek evenementen, ontdek de design shop van Social Label en veel meer.

Adres: Tramkade 20-28, 5211 VB Den Bosch.

 • De Tramkade heeft een eigen parkeerterrein waar je tegen betaling je huurauto Den Bosch kunt parkeren.
 • Een aanrader van Thrifty Autoverhuur in Den Bosch: de Jeroen Bosch vaarroute op de Binnendieze.

De vaartocht voert je langs duivels en demonen uit de schilderijen van Jeroen Bosch. Na afloop bezoek je het Jheronimus Bosch Art Center waar je alles komt te weten over het leven van de schilder.

Tip van Thrifty Autoverhuur in Den Bosch: Den Bosch heeft een knus centrum waar je alles  op loopafstand kunt doen.

 • Parkeer je huurauto Den Bosch veilig in de parkeergarage Q-Park Tolbrug (5211 RX Den Bosch).
 • Het Bossche Kwartier achter het stadhuis van Den Bosch waar je boetieks en andere superspeciale winkels kunt vinden zoals Tum Tum voor zoetekauwen en het Honingshuis voor honingliefhebbers.
 • Het historische Uilenburg waar het beeld van Zoete Lieve Gerritje staat, is een van de oudste wijken in de historische binnenstad van Den Bosch 
 • Zoek je antiek, sieraden, design, vintage, eettentjes en kroegjes dan is dit jouw stek.
 • Loop je graag over de markt? Op woensdag, vrijdag en zaterdag wordt de markt midden in de historische binnenstad gehouden, nl. op de Markt.

De vrijdagmarkt is speciaal voor streekgebonden producten.

Den Bosch is een echte bourgondische stad waar de Brabantse gezelligheid zegeviert. De Uilenburg, de Parade en Korte Putstraat zijn de plekken waar het uitgaansleven plaatsvindt.

Thrifty Autoverhuur in Den Bosch selecteerde twee locaties waar je helemaal los kunt gaan:

 • Ga voor een live concert of clubbing naar P79 in een van de oudste 14e-eeuwse kelder in Nederland. ‘Dance your heart out’ op House, Urban en muziek uit de jaren 90. 

Adres: Markt 79, 5211 JX Den Bosch.

 • Huur een auto in Den Bosch en ga in alle vrijheid dansen, lekker eten, chillen in de Tramkade waar allerlei evenementen plaatsvinden. 

Adres: Tramkade 20-28, 5211 VB Den Bosch

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor het elektrisch opladen in Den Bosch?

Er staan meer dan 400 openbare laadpalen verspreid door de stad. Voor precieze locaties, beschikbaarheid, normaal of snelladen, etc. ga naar www.oplaadpalen.nl en voer je locatie in.

Hoeveel glazen alcohol kan ik drinken om nog in Den Bosch te kunnen rijden?

Je mag niet rijden met meer dan 0,5 promille alcohol (ca. 2 glazen). Deze regel geldt voor een ervaren bestuurder. Voor een beginnend bestuurder die in de afgelopen vijf jaar het rijbewijs heeft behaald, geldt een alcoholpromillage van 0,2 in het bloed.

Mag ik in ‘s Hertogenbosch met oortjes of koptelefoon autorijden?

Ja, dat mag, maar je moet nog wel de geluiden uit de omgeving kunnen horen en nog steeds op het verkeer letten.

Kan ik gratis parkeren in ‘s-Hertogenbosch?

Buiten het centrum op straat, maar even opletten dat je niet parkeert op een plek voor vergunninghouders.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.