Auto huren Zutphen

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Zutphen

Zutphen, Hanzenstad, met een historische stadskern waar de tijd heeft stilgestaan. Loop het Krukzienerhofje binnen, neem een kijkje in het Museum Boer Kip én ontdek meer!

Rij met auto huren Zutphen de Achterhoek in naar de Hanzestad Doesburg en verken de sfeervolle pleintjes en straatjes vol met geschiedenis. Heb je meer zin in een citytrip, in een kleine 45 minuten zit je in Arnhem waar mode, cultuur, kunst, historie bij elkaar komen.

Bij Thrifty autoverhuur in Zutphen, Nederland hebben we drie kernbegrippen: milieu, duurzaamheid en groener rijden. Naast onze zuinige brandstofauto’s bieden we ook een grote keuze aan elektrische wagens en hybride modellen met de nieuwste veiligheidstechnologie aan boord.

Autoverhuur Thrifty perfect voor comfortabel & groen reizen!   

Autoverhuur Zutphen - Thrifty Car Rental

Zutphen zien vanaf het water, steegjes verkennen, de Wijnhuistoren beklimmen en meer… Het handigste is om je Zutphen huurauto veilig in de buurt van het oude centrum te parkeren.

Parkeerterrein aan de IJsselkade (7201 HA) - betaald parkeren.

 • Op loopafstand van de historische binnenstad Zutphen, Museumwinkel Het Snoepje, Fluisterboot, winkeltjes en meer.
 • Elektrisch oplaadpunt bij de IJsselkade: Allego, Brugstraat 19, 7201 JH Zutphen.       

Parkeerterrein Houtwal achter het politiebureau (7201 HS) - betaald parkeren.

 • Op loopafstand van de historische binnenstad, Sint Walburgiskerk, Stedelijk Museum Zutphen en andere hotspots.
 • Elektrisch oplaadpunt bij het parkeerterrein: Last Mile Solutions, Houtwal 3, 7201 HS Zutphen.

Er zijn wijken en straten in Zutphen waar het verkeer niet harder mag rijden dan 30 km/u. Dus voet van het gaspedaal in je huurauto Zutphen zodra je het bord 30 km-zone ziet.

 • Binnen de bebouwde kom: maximumsnelheid 50 km/u en 30 km/u in de 30 km-zones.
 • Buiten de bebouwde kom: provinciale wegen 80 km/u en 60 km/u op bepaalde trajecten. Op autosnelwegen 100 km/u, tenzij anders aangegeven.

 • De N348 loopt van Arnhem via Dieren, Zutphen, Deventer naar Ommen
 • De N314 verbindingsweg Zutphen - Hummelo, en dient deels als rondweg Zutphen
 • De N346 verbindingsweg Zutphen - Hengelo (loopt door de Achterhoek en Twente)

Langs en door Zutphen lopen diverse provinciale wegen die tijdens de spits voor verkeersdrukte zorgen.

 • De N348 (Den Elterweg) loopt dwars door Zutphen heen van Noord naar Zuid en zorgt bij de kruising Kleine Omlegging (N346) voor opstoppingen.
 • De N348 Zutphen-Zuid bij de aansluiting met de N314

Tip: ga voor of na de spits de weg op om fileverkeer te vermijden.

Torenstad Zutphen is ontstaan in de Romeinste tijd en is een van de oudste steden van Nederland. De vestingstad heeft bijzondere historische panden, pakhuizen en restanten van de stadsmuur.

Thrifty Autoverhuur in Zutphen sprokkelde drie must-sees bij elkaar die je absoluut niet mag missen!

 • Stedelijk Museum Zutphen met het ‘oudste stripverhaal’

Beleef de turbulente geschiedenis van Zutphen in de middeleeuwse kelder van het museum. Bekijk de aanval van de Vikingen in 882 op de vestingstad. Kom meer te weten over de Hanzeperiode waarin de stad de benaming ‘De Rijkste’ kreeg, de bloederige Tachtigjarige Oorlog, de Zutphense zilversmeden en de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog.

Adres: Stadspaleis, ‘s-Gravenhof 4, 7201 DN Zutphen.

Je huurauto Zutphen parkeer je simpelweg op het parkeerterrein ‘s-Gravenhof 4A, 7201 DN Zutphen (betaald).

 • Museum Henriette Polak
 • Museum voor modern-klassieke schilder- en beeldhouwkunst in Nederland opgericht door Henriette Polak-Schwartz. Bekijk de werken van o.a. Charlotte van Pallandt en Arie Schippers. Stel je eigen tentoonstelling samen uit de collectie van het museum en toon de werken op de museummuren.

Adres en parkeren: zie hierboven.

 Huur een auto in Zutphen en begeef je naar

 • Museum MORE in het 14e-eeuwse kasteel Ruurlo
 • Het kunstmuseum voor modern realisme met werken van de schilder Carel Willink en creaties van de modeontwerpster Fong Leng.

Adres: Vordenseweg 2, 7261 LZ Ruurlo.

 • Parkeren is gratis op het parkeerterrein van het kasteel.
 • Navigatieadres: Stapeldijk 1, Ruurlo.

Tip van autohuur Zutphen: wil je meer zien van 20e-eeuwse meesters ga dan naar Museum MORE in Gorssel, Hoofdstraat 28, 7213 CW Gorssel.

Thrifty Autoverhuur in Zutphen verzamelde drie plezier to-do’s in en buiten Zutphen voor je.

 • Maak een stadswandeling langs de bijzondere monumenten die de Torenstad rijk is.

Ontdek de vestingstad met een fluisterboot en beleef de eeuwenoude Hanzestad vanaf het water. Vaar langs de vestingwerken, pakhuizen, het historische centrum en bijzondere plekken.

 • Altijd al willen weten hoe wijn wordt gemaakt, welke druivenrassen worden gebruikt, hoe het zit met de alcoholische gisting en meer?

De antwoorden hierop krijg je bij wijnboerderij Fiere Wijnakker aan de Vierakkersestraatweg 9 in Zutphen waar druiven worden verbouwd en wijn wordt gemaakt. Je kunt zelfs deelnemen aan een heuse wijnproeverij.

 • Trek de natuur in bij Kasteel Ampsen net even buiten Lochem.

Rij in je elektrische hybride model van Thrifty Autoverhuur in Zutphen via de N346 in een kleine 30 minuten naar het landgoed Ampsen. Kom tot rust in het bos, wandel over de brede lanen, langs akkergronden. Spot moeflons, vossen, hazen, roofvogels en andere dieren.

Maak op de terugweg met je huurwagen van autohuur Zutphen een stop bij de opslagsilo’s van COCON in Lochem waar een enorm street art kunstwerk is gemaakt. Dit werk is een van de 10 werken uit de Silo Art tour Achterhoek.

Veelgestelde vragen

Is er een autovrije zone in Zutphen?

Ja, het centrum van Zutphen is praktisch autovrij. De binnenstad is niet al te groot en bijna alle hotspots liggen op loopafstand van genoemde parkeerlocaties.

Hoe betaal ik bij een elektrische laadpaal in Zutphen?

Met een laadpas. Je scant je laadpas om de de laadpaal te ontgrendelen. Ben je klaar met laden, houd de laadpas weer voor de scanner en verwijder hierna de laadkabel zowel van je auto als de laadpaal.

Wat moet ik doen als ik een lekke band in Zutphen krijg en ik hem niet kan vervangen?

Bel de wegenwacht. Het telefoonnummer vind je bij de autopapieren.

Mag ik de claxon in Zutphen gebruiken?

Dit mag alleen bij gevaarlijke situaties. Als er geen dreigend gevaar is en je claxonneert toch, dan je een bekeuring krijgen.

Welke snelweg ligt in de buurt van Zutphen?

De A1 bij Deventer ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Zutphen.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.