Auto huren Emmen

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Emmen

Emmen voor een wereldreis in Wildlands Adventure Zoo, een hunebedexpeditie in het UNESCO-Geopark of een klim naar de top van Haantjeduin.

Met auto huren Emmen haal je eindelijk Giethoorn van je bucketlist want in een klein uurtje rij je naar het Nederlandse Venetië waar goed te suppen is!

Bij Thrifty autoverhuur in Emmen, Nederland leggen we de nadruk op groener rijden. Daarom hebben we in ons wagenpark naast de zuinige benzineauto’s ook EV’s en hybride modellen.

Ga veilig en in alle comfort met een Thrifty huurauto de weg op. Al onze auto’s hebben de nieuwste veiligheidstechnologie aan boord.

Huur je auto bij Thrifty en maak een wereldreis in Emmen!

Autoverhuur Emmen - Thrifty car rental

iconAutoverhuur locaties in Emmen

1 autoverhuur locatie gevonden in Emmen

 • icon
 • icon
1 Autoverhuur op de vestiging Emmen GRQS52 in Emmen - Thrifty Car Rental

Emmen GRQS52

Als je op wereldreis gaat in Wildlands, shoppen in het winkelcentrum de Weiert, op zoek gaat naar Hunebed D45 in de Emmerdennen, waar kun je dan je Emmen huurauto veilig parkeren?

Parkeergarage Westerstraat 248 (7811 MZ) – ondergrondse garage

 • Betaald parkeren - 460 plekken - elektrische oplaadpunten
 • Op loopafstand van de Weiert, Kinepolis, Wildlands Adventure Zoo, Museum voor Tibetaanse Kunst.

Parkeerterrein Q-Park Wildlands Ermerweg 28 (7812 BG) – niet overdekt

 • Betaald parkeren - 1600 - elektrische oplaadpunten
 • Op loopafstand van Wildlands Adventure Zoo Emmen.

De gemeente Emmen heeft in veel wijken en buurten een 30 kilometer zone ingesteld. Deze gebieden zijn te herkennen aan de 30 km-zoneborden. Hou je snelheidsmeter in de gaten, en voorkom een bekeuring als je met je huurauto Emmen op verkenning gaat.

 • Binnen de bebouwde kom in 30 km-gebieden geldt een maximumsnelheid van 30 km/u. Buiten de 30 km-zone is de maximumsnelheid 50 km/u.
 • Op de rondweg Emmen (N391): maximumsnelheid 70 km/u.

 • Rondweg Emmen (N391) Vanaf Emmen-West bij Erm via Ter Apel naar Veendam (N33). Belangrijkste verbinding tussen Oost-Groningen en Zuidoost-Drenthe. Een belangrijke aansluiting op de Rondweg Emmen is de Hondsrugweg die de verkeersader van de stad vormt.
 •  N381 Frieslandweg loopt vanaf de N34 naar Emmen-Centrum. (Verbindingsweg N34 Emmen – Drachten)
 • Snelweg A37 loopt vanaf Hoogeveen via Emmen naar de Duitse grens.

Emmen is weliswaar goed bereikbaar, maar heeft toch te maken met files op de Rondweg Emmen (N391). Hou rekening met extra druk verkeer tijdens de weekenden en vakantieperiodes op de toevoerwegen naar Wildlands Adventure Zoo.

 • Rondweg Emmen (N391) bij de diverse op- en afritten zoals bij de Dordsestraat, Hondsrugweg.
 • N384 Frieslandweg naar Emmen-Centrum.
 • Ermerweg vanaf knooppunt Erm naar Emmen.

Tip: vermijd de spits van 07.00 – 09.00 uur en van 16.00 – 18.00 uur.

Cultuur combineren met shoppen? Rij met de huurauto van Thrifty naar het sfeervolle historische centrum van Zwolle en verken de Peperbus of de Sassenpoort of slenter langs de boetiekjes in de Sassenstraat.

 • Afstand Emmen – Sneek: 75 km. Reistijd: 45 min.
 • Rij naar de Hondsrugweg -> volg de N381 – voeg in op de N34 richting Coevorden.
 • Volg de borden A37 Zwolle -> rij via E233 naar de A28 -> neem afslag 19-Zwolle-Centrum.

Welkom in Emmen! Huur een auto om deze prachtige stad op je eigen tempo te verkennen. Emmen heeft veel te bieden voor reizigers met elk budget, en we helpen je graag bij het ontdekken van enkele interessante bestemmingen die je gemakkelijk kunt bereiken met een huurauto van Thrifty Autoverhuur. Hier zijn drie must-visit plaatsen en de beste manieren om er te komen:

1. Wildlands Adventure Zoo Emmen

 • Een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen mag je absoluut niet missen. Deze moderne dierentuin biedt een unieke ervaring waarbij je door verschillende klimaatzones reist. Dankzij je huurauto is Wildlands gemakkelijk te bereiken, en er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar.

Om Wildlands Adventure Zoo Emmen te bereiken met je huurauto, volg je deze eenvoudige stappen:

 • Vertrek vanuit het centrum van Emmen en volg de borden richting “Wildlands” of “Dierenpark Emmen”.
 • De dierentuin ligt in het centrum van de stad, op 5 minuten lopen vanaf station Emmen Centrum.
 • Bij Wildlands zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar en je betaalt hier maximaal €10,00 per dag voor.

2. Hunebedcentrum

Verdiep je in de geschiedenis van de regio bij het Hunebedcentrum, waar je prehistorische grafmonumenten kunt bewonderen en meer te weten kunt komen over het leven in het stenen tijdperk. Het bevindt zich op korte rijafstand van het stadscentrum, en parkeren is geen enkel probleem.

Het Hunebedcentrum is gemakkelijk bereikbaar met je huurauto:

 • Vertrek vanuit het stadscentrum van Emmen en volg de borden richting “Hunebedcentrum” of “Borger”.
 • Het Hunebedcentrum ligt in Borger, een stad op korte rijafstand van Emmen.
 • Parkeren bij het Hunebedcentrum is gratis.

3. Grote Kerk

Voor een vleugje historische charme raden we een bezoek aan de Grote Kerk aan. Deze kerk werd gebouwd in 1856 en biedt indrukwekkende architectuur en een rustige sfeer. Parkeer je huurauto in de buurt en geniet van een ontspannen wandeling door het centrum van Emmen.

Voor een bezoek aan de Grote Kerk in Emmen, volg je deze eenvoudige route:

 • Rijd naar het centrum van Emmen.
 • De Grote Kerk ligt in het hart van de stad, in de buurt van het marktplein en de Hoofdstraat.
 • Je kunt je huurauto parkeren in een van de parkeergarages in het centrum, zoals de Parkeergarage Willinkplein of Parkeergarage Westerstraat. Vanaf daar is het slechts een korte wandeling naar de Grote Kerk.

Emmen heeft tal van activiteiten te bieden, en met je huurauto van Thrifty kun je gemakkelijk de stad en haar omgeving verkennen. Hier zijn drie populaire activiteiten:

1. Nationaal Park Drents-Friese Wold

Maak een avontuurlijke rit met je huurauto naar het Nationaal Park Drents-Friese Wold, waar je kunt genieten van prachtige wandel- en fietspaden in een ongerepte natuurlijke omgeving.

2. Tocht met de Veenland Express

Maak een ontspannen rit met de Veenland Express door het schilderachtige veengebied van Drenthe. Het startpunt is gemakkelijk bereikbaar met je huurauto.

3. Lokaal eten proeven

Emmen staat ook bekend om zijn lokale lekkernijen, zoals Drentse turf en boerenpannenkoeken. Rij naar een van de gezellige restaurants in de stad en geniet van de smaken van Drenthe.

 

Emmen heeft een verscheidenheid aan winkelopties, variërend van moderne winkelcentra tot bruisende straatmarkten:

1. Winkelcentrum De Weiert

Winkelcentrum de Weiert is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland. Dit moderne winkelcentrum biedt een overvloed aan winkels en eetgelegenheden. Parkeer je huurauto moeiteloos in de nabijgelegen parkeergarage.

2. Emmen Centrum

In het centrum van Emmen vind je een scala aan boetieks, winkels en gezellige cafés. Er zijn diverse parkeermogelijkheden beschikbaar in het centrum.

Voor een smaak van het nachtleven in Emmen, zijn hier twee culturele ervaringen: 

1. Theater Hofpoort

Breng een avond vol entertainment door in Theater Hofpoort, waar je kunt genieten van toneelstukken en concerten. Je huurauto biedt je de vrijheid om comfortabel van en naar het theater te reizen.

2. Bioscoop Kinepolis

Geniet van een gezellige avond in de Kinepolis-bioscoop, waar je de nieuwste films kunt bekijken. Een avondje uit met vrienden of familie wordt nog leuker, en je huurauto maakt het gemakkelijk om naar de bioscoop te gaan en weer terug naar je accommodatie te komen.

Met een huurauto van Thrifty Autoverhuur tot je beschikking kun je Emmen en zijn omgeving in alle comfort verkennen. Geniet van je avontuur in deze gastvrije stad en ontdek de vele schatten die Emmen te bieden heeft. Veel plezier!

Veelgestelde vragen

Mag ik vanuit Emmen met de auto Duitsland binnenrijden?

Ja, maar jij en je passagiers moeten wel een geldig paspoort of geldige ID-kaart bij zich hebben.

Zijn er speciale voorrangsregels in een 30 km-zone in Emmen?

Nee, de normale voorrangsregels gelden in een 30 km-gebied. Bestuurders van rechts hebben voorrang, dit geldt ook op voor kruispunten, tenzij de voorrang is geregeld door verkeersborden.

Zijn er veel laadpunten in Emmen?

Emmen telt 130 laadpalen. Het merendeel van de laadstations staat in het centrum. Kijk bijv. op de website chargemap.com voor locaties en type laadpaal.

Kan ik in Emmen ook gratis parkeren?

Nee, dit is verboden.Ja, op het parkeerterrein P Oost (7824 AA) aan de Van Schaikweg 59 aan de Oostzijde van het centrum van Emmen.

Mag ik parkeren bij een laadpaal in Emmen?

Alleen als er geen bord staat, anders mag je daar niet parkeren.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.