Auto huren Heerhugowaard

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Thrifty Autoverhuur Heerhugowaard

Heerhugowaard midden in de polder waar van alles te doen is: Middenwaard het grootste overdekte winkelcentrum in Noord-Holland, poldermuseum Het oude gemaal, Park van Luna en andere juweeltjes.

Met Auto huren Heerhugowaard ontdek je meer zoals de Twuyvermolen in Sint Pancras of rij in een kleine drie kwartier naar Enkhuizen en bezoek het Zuiderzeemuseum.

Bij Thrifty autoverhuur in Heerhugowaard, Nederland zijn we ons bewust hoe belangrijk het milieu is en maken we ons sterk voor groener rijden. We hebben daarrom niet alleen bezineauto’s, maar ook elektrische auto’s en hybride modellen.

Al onze auto’s beschikken over de nieuwste technologie voor veiligheid en communicatie en gericht op comfort voor jou en medepassagiers.

Huur je auto bij Thrifty en ontdek alle in en outs over Heerhugowaard!

Autoverhuur Heerhugowaard - Thrifty Car Rental

iconAutoverhuur locaties in Heerhugowaard

1 autoverhuur locatie gevonden in Heerhugowaard

  • icon
  • icon
1 map marker

Heerhugowaard AMSS51

  • map icon W. M. DUDOKWEG 27B HEERHUGOWAARD
  • time icon Mo-Fr 0830-1700, Sa-Su Closed
  • call icon 072 7501804

Shoppen in de Middenwaard, het stadshart verkennen, maar waar parkeer je je Heerhugowaard huurauto. Je kunt op bepaalde plaatsen gratis in het centrum parkeren, of je kunt ook voor betaald parkeren kiezen in een van de onderstaande parkeergarages.

Ø  Parkeergarage Interparking P2 Middenweg – centrum van Heerhugowaard – (1703 SC)

Betaald parkeren - 551 - elektrische oplaadpunten – 24 uur geopend

Op loopafstand van het winkelcentrum Middenwaard.

 Ø  Parkeergarage Interparking P4 Stadsplein – centrum van Heerhugowaard - (2011 DV)

Betaald parkeren - 200 plekken - elektrische oplaadpunten – inrijden tot 21.30 uur, uitrijden 24 uur

Op loopafstand van het winkelcentrum Middenwaard, gemeentehuis en horecagelegenheden.

Heerhugowaard heeft net zoals andere plaatsen in Nederland de 30 km/uur regel in het centrum en in de woonwijken ingevoerd. Het is daarom erg belangrijk om goed op je snelheid te letten als je met je huurauto Heerhugowaard op verkenning gaat.

Ø  In het centrum en woonwijken geldt een maximumsnelheid van 30 km/uur.

 Ø  Buiten de bebouwde kom, op de randwegen geld een maximale snelheid van 100 kilometer per uur.

Ø  De provinciale weg N194 vanaf Avenhorn en leidt naar het bedrijventerrein Zandhorst en vormt een verbinding met de N242 die naar Alkmaar leidt.

 Ø  De N508 is een belangrijke verbindingsweg die in Alkmaar begint en in Heerhugowaard eindigt.

 Ø  De provinciale weg N242 loopt eveneens vanaf Alkmaar naar Heerhugowaard en leidt naar Den Helder/Hoorn.

Heerhugowaard heeft een relatief rustig wegennet, en is daarom praktisch filevrij. Het kan zijn dat er in de ochtend- en avondspits het verkeer rondom het bedrijventerrein wat trager doorloopt. Maar over het algemeen als je ergens op tijd wilt zijn, hoef je geen rekening te houden met files.

 

Rij met de huurauto van Thrifty naar Rotterdam en maak een rondvaart door de haven of bekijk de havenstad vanuit de hoge Euromast.

Ø  Afstand van Heerhugowaard tot Rotterdam is 105 km en de reistijd bedraagt ongeveer 1 uur en 30 min (zonder file).

Ø  Rij naar de Westerweg N242 en rij vervolgens de A9 op, bij knooppunt volg je de A5 richting Rotterdam

Ø  Bij knooppunt de Hoek volg de borden A4/E19 Rotterdam, volg vervolgens A13 en volg de borden Centrum s113

Thrifty Autoverhuur in Heerhugowaard laat je kennismaken met het Poldermuseum Het Oude Gemaal waar je ontdekt hoe het water uit de polder wordt gemalen, meer te weten komt over de strijd tegen het water en hoe dit werd aangepakt. De pratende schilderijen in het museum vertellen je alles over de geschiedenis van Heerhugowaard.

-        Adres: Poldermuseum, Huygendijk 17, 1703 RG Heerhugowaard

-        Het Poldermuseum is met de huurauto Heerhugowaard makkelijk vanuit het centrum te bereiken.

-        Volg de Oosttangent tot aan de Huygendijk 17, het ligt vlak aan de N508. Parkeren is gratis bij het museum.

·        Stap in je Heerhugowaard huurauto en ontdek de Twuyvermolen ook wel Molen A genoemd aan de Oosterdijk 1 in Sint Pancras. Deze molen werd in 1663 gebouwd en was een van de 11 molens die de Geestmerambacht droogmaalden. De molen is meer dan een bezoekje waard.

-        Vanuit Heerhugowaard: rij naar de Zuidtangent -> richting Broek op Langedijk en volg de borden Sint Pancras.

·        Een derde aanrader is Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk waar je het reilen en zeilen van ‘s werelds oudste doorvaarveiling ziet. Vaar met de veilingboot en beleef de groenteveiling met veilingmeesters met alles erop en eraan.

-        Vanuit Heerhugowaard: rij naar de Zuidtangent richting Broek op Langedijk -> volg de bordjes voor het museum.

-        Parkeer je huurauto van Thrifty Autoverhuur gratis op het parkeerterrein van het Winkelcentrum BroekerVeiling, Broekerplein 10, 1721 CX Broek op Langedijk. Het museum ligt op 2 minuten loopafstand van de parkeerplaats.

Thrifty Autoverhuur in Heerhugowaard geeft je de vrijheid om van alles te ondernemen!

·        Heb je ooit discgolf gespeeld? Probeer maar eens je disc (frisbee) met één worp in de basket (hole) te krijgen. In Heerhugowaard kun je kunsten vertonen op de discgolfbaan met 18 holes in het Park van Luna.

-        Adres: Oosttangent 4, 1705 PA Heerhugowaard

-        De discgolfbaan ligt bij het Park van Luna aan de rand van Heerhugowaard.

·        Zin in steppen, skaten of skeeleren, dit kan allemaal in het Recreatiegebied Geestmerambacht aan de Nauertogt 15, 1831GD Koedijk. Misschien wil je liever suppen of duiken om te zoeken naar de caravan in het water van De Zomerdel. Aan jou de keuze!

-        Heb je een eigen supboard of duikuitrusting dan is het helemaal handig dat je voor autohuur Heerhugowaard hebt gekozen, want nu kun je eigen uitrusting heel makkelijk in de huurwagen van Thrifty Autoverhuur in Heerhugowaard doen en op pad gaan.

·        Neem de picknickmand mee in je huurauto Heerhugowaard voor een dagje strand, wandelen, relaxen, kabelskiën en andere outdoor activiteiten in het Park van Luna, een groot recreatiegebied met strand en eilandjes in Heerhugowaard.

 

·        Midden in het stadshart van Heerhugowaard ligt het winkelcentrum Middenwaard, het grootste overdekte winkelgebied van Noord-Holland. Middenwaard telt meer dan 150 winkels, en wil je even uitblazen tussen het shoppen door en iets eten dan kun je terecht in de diverse cafés en eettentjes.

Het winkelcentrum heeft ook een bowlingcentrum, bioscoop en een theater.

·        Op zoek naar inspiratie voor je woning, kamer of kantoor, ga naar de Woonboulevard Heerhugowaard. Hier is alles te vinden op het gebied van wonen.

-        De woonboulevard is goed bereikbaar met de huurauto Heerhugowaard, want het ligt aan de rand van de stad naast de Westerweg (N242). En heb je eenmaal iets van je gading gevonden dan vervoer je het simpelweg met Thrifty Autoverhuur in Heerhugowaard.

Veelgestelde vragen

Is het verplicht in Heerhugowaard voor de bestuurder en diens passagiers om een autogordel te dragen?

Ja, zowel de bestuurder als de passagiers voor en achter moeten een autogordel dragen.

Heb je in Heerhugowaard ook een autoloze zondag?

Nee, je mag op alle dagen van de week rijden, er zijn geen restricties.

Kan ik met mijn buitenlandse rijbewijs in Heerhugowaard rijden?

Ja, zonder probleem, je hoeft geen internationaal rijbewijs te hebben.

Aan welke kant van de weg moet ik rijden?

In Nederland rijd je aan de rechterkant.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.