Auto huren Den Haag RTMN51

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Den Haag RTMN51 in The Hague

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de locatie Deen Haag RTMN51 in Deen Haag voor je volgende avontuur in deze levendige stad. Met Thrifty heb je de vrijheid om elk hoekje van Deen Haag en de omliggende gebieden op je eigen tempo te verkennen. Of je nu voor zaken of plezier op bezoek bent, het hebben van een betrouwbare huurauto zorgt voor gemak en flexibiliteit tijdens je verblijf.

Als het gaat om autoverhuur in Deen Haag RTMN51, springt Thrifty eruit als een betrouwbare optie. Met een gevarieerd wagenpark om uit te kiezen, waaronder compacte auto's, SUV's en minibusjes, biedt Thrifty opties om aan de behoeften van elke reiziger te voldoen. Of je nu alleen reist, met familie, of voor een zakenreis, Thrifty zorgt voor een probleemloze huurervaring met concurrerende tarieven en uitstekende klantenservice.

Pickup Location

Get Direction
marker icon

Den Haag RTMN51, LEKSTRAAT 37 DEN HAAG

time icon

Mo-Fr 0800-1800, Sa 0900-1300, Su Closed

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.