Home  Nederland  Rotterdam  Rotterdam Luchthaven

Autoverhuur Rotterdam luchthaven

De Rotterdam luchthaven, ook wel Rotterdam The Hague Airport genaamd is een redelijk kleine luchthaven. Het ligt ten noorden van Rotterdam in een gebied de Zestienhovensepolder genaamd. Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland en een ontzettend leuke stad om te bezoeken.

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa en was zelfs van 1962 tot 2004 de grootste haven ter wereld. Rotterdam staat bekend als de stad van de architectuur , in het stadscentrum zie je als het ware een overzicht van alle soorten architectuur van de twintigste eeuw.

Rotterdam is een grote stad en bij aankomst op de Rotterdam Luchthaven is het huren van een auto dan ook een aanrader. Daarvoor kun je natuurlijk bij ons terecht. Met onze lage tarieven heb je heel veel waar voor je geld en kun je onbezorgd je vakantie tegemoet zien.

Reserveer je auto nu en geniet van speciale deals en promotietarieven, er is immers niets beter dan een leuke stad bezichtigen met een comfortabele auto, en dat alles voor een lage prijs.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties 

Rotterdam Luchthaven
Adres :Rotterdam Airportplein 60
Telefoonnummer :31-0-10-4158239
Postal Code : 3045 AP
Email : nertm50@hertz.com
Location type : Airport Location
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0900-1700, Sa-Su on request. From 1 January 2022: Mo-Fr 0830-2100, Sa-Su on request.

Rotterdam heeft iedere soort reiziger wel iets te bieden. Er zijn vele verschillende musea die zeker de moeite waard zijn, zoals bijvoorbeeld Museum Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal en het Maritime Museum.

Ook zijn er verschillende monumenten en mooie oude kerken in de stad. Het boegbeeld van Rotterdam is natuurlijk de Erasmusbrug, welke je dus ook niet mag missen. Een echte unieke attractie in Rotterdam is de Euromast. Bovenop de mast heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Rotterdam Luchthaven Weather
    Foto's van Rotterdam Luchthaven