Home  Nederland  Maastricht

Auto Huren Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van Nederland gelegen in de provincie Limburg. De stad heeft maar liefst 120.000 inwoners en is gelegen aan beide kanten van de rivier de Maas, vlakbij de grens van zowel België als Duitsland. Hoewel het vliegveld niet ver van de stad gelegen is, en er verschillende mogelijkheden voor openbaar vervoer zijn (trein en bus), is het huren van een auto in Maastricht een zeer goede optie. De wegen in en rondom de stad zijn van goede kwaliteit en met een auto is verplaatsen in en rondom de stad erg makkelijk.

 

Maastricht is de oudste stad van Nederland en dat is overal in deze prachtige stad terug te zien. Het biedt vele verschillende unieke toeristische attracties. Een van de meest unieke en bekende bezienswaardigheden zijn de Maastrichtse Kazematten. Dit stelsel van historische ondergrondse tunnels is makkelijk te bereiken met de auto en ligt net buiten het stadcentrum.

Auto Huren

Maastricht is een stad in het zuiden van Nederland gelegen in de provincie Limburg. De stad heeft maar liefst 120.000 inwoners en is gelegen aan beide kanten van de rivier de Maas, vlakbij de grens van zowel België als Duitsland. Hoewel het vliegveld niet ver van de stad gelegen is, en er verschillende mogelijkheden voor openbaar vervoer zijn (trein en bus), is het huren van een auto in Maastricht een zeer goede optie. De wegen in en rondom de stad zijn van goede kwaliteit en met een auto is verplaatsen in en rondom de stad erg makkelijk.meer over Maastricht Luchthaven

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Maastricht

Adres :Vliegveldweg, 17
Telefoonnummer :46-4750007
Faxnummer : 31464755909
Postal Code : 6192 ZG
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mon-8:30-21:30 , Tue-8:30-21:30 , Wed-8:30-21:30 , Thu-8:30-21:30 , Fri- 8:30-21:30 , Sat- 17:00-16:00

Ook Fort Sint Pieter is met de auto goed bereikbaar en zeker de moeite waard. Aan de oostoever van de Maas ligt het Bonnefanten museum, een museum waar hedendaagse en oude kunst tentoon wordt gesteld. Wil je gezellig wat eten en drinken dan ben je in deze oude stad ook op de juiste plek. Maastricht is namelijk de stad met de meeste cafés van Nederland, dus kun je er gegarandeerd een plekje vinden om te eten en te drinken wat aan je eisen voldoet. Voor goede koopjes kun je terecht bij een van de outlets in de omgeving van de stad zoals bijvoorbeeld Maasmechelen Village, op slechts twintig minuten rijden van Maastricht.

Met ons kun je al een auto huren in Maastricht voor slechts €23 euro per dag. Er zijn geen verborgen kosten en geen extra creditcard kosten. Zo weet je van te voren dus al precies wat je gaat betalen en kom je niet voor verassingen te staan. De Thrifty verhuurlocatie is gelegen aan de Vliegveldweg en is makkelijk te bereiken. 

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Schiphol Rotterdam Luchthaven Eindhoven Luchthaven

Maastricht Weather
    Foto's van Maastricht