Home  Nederland  Eindhoven  Eindhoven Luchthaven

Autoverhuur Eindhoven luchthaven

De luchthaven van Eindhoven, ook wel Eindhoven airport genoemd is een kleine luchthaven gelegen op ongeveer 7,4 kilometer ten westen van Eindhoven. Met maar liefst 3,9 miljoen reizigers in 2014 is was Eindhoven airport op Schiphol na de drukste luchthaven van Nederland. Eindhoven is een stad in het zuiden van Nederland, in de provincie Noord Brabant. Aangezien Eindhoven een echte universiteitsstad is wonen er heel erg veel studenten.

Ook is de stad natuurlijk bekend omdat Philips daar opgericht en gevestigd is, daarom wordt Eindhoven ook wel “Lichtstad “ genoemd. Hoewel Eindhoven misschien niet een van de mooiste steden is, is er wel veel te doen en te zien. En alles is natuurlijk makkelijk te bereiken met een auto van onze autoverhuur locatie Eindhoven luchthaven.

Of het nou om een zakelijk bezoek gaat of gewoon een dagje of weekendje uit, bij een bezoek aan Eindhoven is het altijd makkelijk om een auto in je bezit te hebben. Reserveer daarom meteen de auto van je keuze en maak direct gebruik van de beste deals en promoties.

Bij ons ben je er zeker van dat je een betrouwbare comfortabele auto krijgt voor de laagste prijs. Onze autoverhuur locatie Eindhoven luchthaven is strategisch gelegen en makkelijk bereikbaar en daarom is het de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Eindhoven en omstreken.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties 

Eindhoven Luchthaven
Adres :Eidhoven Airport
Telefoonnummer :31-0-40-2521111
Postal Code : 5657 AE
Location type : Airport Location
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0800-2330, Sa 0800-2230, Su 0800-2330

Ondanks dat Eindhoven geen echte toeristenstad is betekent dat niet dat deze moderne stad niets te bieden heeft. Er zijn verschillende musea in de stad die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Enkele van deze musea zijn Van Abbemuseum, DAF museum en het Historisch openluchtmuseum. Eindhoven beschikt ook over een heel mooi winkelcentrum voor uren shopplezier. Wil je er ’s avonds op uit dan zijn er vele leuke restaurantjes, barretjes en clubs voor lekker eten, drinken en dansen.

Eindhoven Luchthaven Weather
    Foto's van Eindhoven Luchthaven