Home  Nederland  Eindhoven

Auto Huren Eindhoven

Eindhoven, de designhoofdstad van Nederland, ligt in de provincie Noord Brabant. Met een inwonersaantal van meer dan 220.000 is het de op vier na grootste stad van het land. Hoewel het een grote stad is, is de stad heel erg makkelijk toegankelijk. Het centrum is niet zo groot en zeer goed bereikbaar per auto. Het huren van een auto om Eindhoven te bezoeken is dan ook aan te raden. Overal zijn vele parkeerplaatsen, het wegennet is goed en navigeren in en rondom de stad is erg simpel.

 

Eindhoven wordt ook wel Lichtstad genoemd omdat de beroemde Philips fabriek er gevestigd is. Je kunt er dan ook een bezoek brengen aan het Philips museum. Hou je van voetbal dan is een bezichtiging van het PSV stadion een leuke bezigheid. Hier kun je ook van een rondleiding genieten of lekker eten in het restaurant wat in het stadion gelegen is.

Auto Huren

De luchthaven van Eindhoven, ook wel Eindhoven airport genoemd is een kleine luchthaven gelegen op ongeveer 7,4 kilometer ten westen van Eindhoven. Met maar liefst 3,9 miljoen reizigers in 2014 is was Eindhoven airport op Schiphol na de drukste luchthaven van Nederland. Eindhoven is een stad in het zuiden van Nederland, in de provincie Noord Brabant. Aangezien Eindhoven een echte universiteitsstad is wonen er heel erg veel studenten.meer over Eindhoven Luchthaven

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Eindhoven

Adres :Eidhoven Airport
Telefoonnummer :31-0-40-2521111
Postal Code : 5657 AE
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0800-2330, Sa 0800-2230, Su 0800-2330

Parkeergelegenheid rondom het stadion is er voldoende en Wifi is er ook aanwezig. Wanneer je van uitgaan en dansen houdt, dan moet je eens een avondje op Stratumseind doorbrengen.

Dit is de langste uitgaansstraat van Nederland en zelfs van de Benelux en er zijn wel meer dan 55 barren en kroegjes te vinden, met veel vertier voor jong en oud, en allerlei soorten muziek. Wanneer je van shoppen houdt dan is het centrum van de stad de perfecte plek om naar toe te gaan. Hier vindt je vele verschillende winkels, leuke restaurantjes en ook kun je hier overdekt winkelen mocht het weer niet zo goed zijn.

Eindhoven is per auto makkelijk te bezoeken. Een goede en betrouwbare auto kun je  bij ons huren op de verhuurlocatie van Eindhoven Luchthaven. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Thrifty Wildcard en betaal een lage prijs voor een grote of compacte auto of maak gebruik van andere aanbiedingen en promotiedeals. 

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Schiphol Rotterdam Luchthaven Maastricht Luchthaven

Eindhoven Weather
    Foto's van Eindhoven