Home  Nederland  Amsterdam  Luchthaven Schiphol

Autoverhuur Schiphol Luchthaven

De Amsterdam Luchthaven, ook wel Schiphol genaamd, is de grootste luchthaven van Nederland en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Het ligt op slechts 16 kilometer van het centrum van de stad Amsterdam. Amsterdam is zowel bij de Nederlanders als bij de buitenlandse toeristen een zeer geliefde stad.

Een van de redenen daarvoor is dat de stad bezoekers ontzettend veel te bieden heeft. Zo zijn er natuurlijk de prachtige kanalen, de vele musea, de mooie historische gebouwen en de typische markten en winkeltjes die deze wereldstad zo populair maken.

En na het huren van een auto bij de autoverhuur locatie Amsterdam luchthaven zijn alle prachtige plekken en locaties nog makkelijker te bezoeken.

Schiphol is niet alleen een vliegveld maar ook een eindstation van het Nederlandse spoor met dagelijks ook internationale treinen die er aankomen.

Dat maakt het dat de autoverhuur locatie Amsterdam Luchthaven de makkelijkste locatie is om een auto te huren voor zowel de binnenlandse toeristen als de buitenlandse toeristen en zakelijke reizigers die Amsterdam en omstreken willen bezoeken.

Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare comfortabele en economische huurauto in Amsterdam kan terecht op de website waar je meteen je auto naar keuze kunt reserveren en van de beste deals en promoties kunt genieten.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties 

Luchthaven Schiphol
Adres :Aankomsthal Entrance C
Telefoonnummer :31-0-20-5020240
Postal Code : 1118 AA
Location type : Airport Location
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Su 0600-2200.

Amsterdam bezit ontelbaar veel noemenswaardige bezienswaardigheden. Het is een stad voor iedereen en waar je ook naar op zoek bent, in Amsterdam zul je het vinden. Het Anne Frankhuis, Van Goghmuseum en het Rijksmuseum zijn enkele van de meest beroemde musea van de stad.

Wil je de stad liever vanaf het water bezichtigen dan kun je een van de vele kanaalrondvaarten doen. Ook zijn er vele leuke winkels, straatmarkten en worden er jaarlijks vele festivals georganiseerd.

Luchthaven Schiphol Weather
    Foto's van Luchthaven Schiphol