Home  Nederland  Amsterdam

Auto Huren Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ligt in de provincie Noord Holland. Het is een echte smeltpot van culturen; er wonen maar liefst 174 verschillende nationaliteiten in de stad die ongeveer 750.000 inwoners telt. Jezelf verplaatsen in een stad als Amsterdam is erg makkelijk. Er zijn treinen, metro’s en taxi’s. Ben je op zoek naar een makkelijkere manier om je te verplaatsen dan is het huren van een auto in Amsterdam een goede optie. De wegen zijn er goed en er is overal voldoende parkeergelegenheid.

 

Voor de liefhebbers van museums zijn het Rijksmuseum en het Anne Frankhuis bezienswaardigheden om niet te missen. En ook is een tocht over de grachten van Amsterdam een echte aanrader. Wil je liever de drukte een beetje ontvluchten dan kun je met de auto een bezoek brengen aan het Olympisch stadion of de Amsterdam Arena.

Auto Huren

De Amsterdam Luchthaven, ook wel Schiphol genaamd, is de grootste luchthaven van Nederland en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Het ligt op slechts 16 kilometer van het centrum van de stad Amsterdam. Amsterdam is zowel bij de Nederlanders als bij de buitenlandse toeristen een zeer geliefde stad.meer over Schiphol Luchthaven

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Amsterdam

Adres :Aankomsthal Entrance C
Telefoonnummer :31-0-20-5020240
Postal Code : 1118 AA
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Su 0600-2200.

2) Overtoom
Voer Datums

Adres :Overtoom 333
Telefoonnummer :31-0-20-6122441
Postal Code : 1054 JM
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0800-1800, Sa 0800-1400, Su 0900-1400

Beide locaties zijn makkelijk te bereiken en beschikken over voldoende parkeerplaatsen. Ook zijn er vele winkels en restaurantjes te vinden zodat je jezelf er makkelijk een dag kunt vermaken. Op ongeveer 17 kilometer ten zuidoosten van Amsterdam ligt het kleine dorpje Muiden waar je een bezoek kunt brengen aan het kasteel Muiderslot.

Het ligt vlak bij de snelweg en is goed bereikbaar. Winkels, restaurants en cafés zijn er zowel in het centrum van de stad als in de omstreken en de omliggende steden ten over, en overal zijn vele plekjes te vinden waar je voor een goed prijsje lekker wat kunt eten en drinken.

In Amsterdam hebben we maar liefst drie verhuurlocaties (Amsterdam West – Overtoom, Schiphol en Downtown) waar je een betrouwbare auto voor een goede prijs kunt huren. Maak gebruik van de Thrifty Wildcard of een van de andere aanbiedingen of promoties en huur al een auto voor zo weinig als €19 euro per dag.

Autoverhuur op de Luchthaven

Rotterdam Luchthaven Eindhoven Luchthaven Maastricht Luchthaven

Amsterdam Weather
    Foto's van Amsterdam