Auto huren Leiden Downtown RTMN53

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Leiden Downtown RTMN53 in Leiden

Of je nu voor zaken of voor een vakantie naar Leiden reist, met de juiste huurauto begint het allemaal goed. Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Leiden Downtown in Leiden en geniet van comfort, gemak en kostenbesparingen. Ons uitgebreid wagenpark heeft voor ieder wat wils: mini-, compacte en middenklassemodellen, elektrische, hybride en brandstofauto's, automatische en handgeschakelde modellen. Dankzij de praktisch ophaal- en inlevermogelijkheden bij Leiden Downtown is het verkennen van Leiden en het terugbrengen wanneer je maar wilt een fluitje van een cent. Kies voor Thrifty Autoverhuur voor een geweldige, betaalbare huurbeleving!

Pickup Location

Get Direction
marker icon

Leiden Downtown RTMN53, RIJN EN SCHIEKADE 124 LEIDEN

time icon

Mo-Fr 0830-1700, Sa 0900-1200, Su Closed

Veel Gestelde Vragen

Waarom is autoverhuur in Nederland momenteel zo duur?

Autoverhuurprijzen in Nederland kunnen door verschillende factoren worden beïnvloed, waaronder de grote vraag tijdens bepaalde seizoenen of evenementen, bedrijfskosten en beperkte beschikbaarheid van voertuigen. Met zuinige autoverhuur proberen we echter altijd onze prijzen concurrerend en transparant te houden om een ​​gemakkelijke huurervaring voor onze klanten te garanderen.

Is het duur om een ​​auto te huren in het centrum van Leiden?

De kosten voor het huren van een auto in het centrum van Leiden kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de duur van de huur, het type voertuig en aanvullende verzekeringen. Met Thrifty Car Rental proberen we altijd concurrerende en transparante tarieven aan te bieden om onze klanten een gemakkelijke huurervaring te garanderen.

Hoe moeilijk is het om door het centrum van Leiden te reizen?

Het verkeer in de stad is altijd erg druk, behalve 's nachts. Een van de situaties waar u meer aandacht aan moet besteden, zijn de rijstroken die gereserveerd zijn voor het openbaar vervoer, zoals bussen en taxi's. Het bezetten ervan kan leiden tot zware straffen.

Wat heb ik nodig om een ​​auto te huren in het centrum van Leiden?

Om een ​​auto te huren in Leiden met Thrifty autoverhuur, heeft u een geldig identiteitsbewijs, een geldig rijbewijs en een creditcard of betaalkaart nodig voor de betaling en borg.

Wat is de goedkoopste maand om een ​​auto te huren in leiden centrum?

De kosten voor het huren van een auto in het centrum van Leiden kunnen variëren, afhankelijk van het seizoen en de vraag, dus de goedkoopste maand kan elk jaar veranderen.

Wat dacht je van een auto huren voor een maand in het centrum van Leiden?

Een auto huren voor een maand in het centrum van Leiden kan handig zijn voor degenen die voor langere tijd een auto nodig hebben. Maandelijkse tarieven voor autoverhuur in het centrum van Leiden zijn meestal goedkoper dan kortetermijnhuur.

Wat is de prijs voor het huren van een auto in het centrum van Leiden?

Autoverhuur in het centrum van Leiden varieert afhankelijk van de behoeften van de klant en de tarieven die door de verschillende autoverhuurbedrijven worden aangeboden.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.