Home  Spanje  Sevilla

Auto Huren Seville

Zoek de zon op in Sevilla!

Sevilla is een van Spanjes grotere steden en is ook de hoofdstad van Andalusië. Met alles wat deze stad zowel de toerist als de zakelijke reiziger te bieden heeft is Sevilla een vriendelijke en erg boeiende stad om te bezoeken. Het drukke stadscentrum is aangepast voor de voetganger en veel van de belangrijkste toeristische trekpleisters zijn op loopafstand van het centrum. Doordat de rivier de Guadalquivir door het midden van de stad loopt krullen de vele leuke kleine straatjes er omheen en lopen ze dwars door het centrum. Hoewel de vele pleintjes klein en intiem aanvoelen is de Plaza Nueva wel groot en is deze naast het grote Plaza San Fransisco gelegen.

Om een vakantieverblijf of zakelijk bezoek zo aangenaam mogelijk te maken is Thrifty autoverhuur ook in Sevilla aanwezig. Bij aankomst op het vliegveld is daar de Thrifty Sevilla vliegveld locatie en voor autoverhuur in het centrum is er de Thrifty Sevilla centrum locatie. Wanneer je een huurauto online boekt kun je tijdens het boekingsproces locatie gerelateerde aanbiedingen tegenkomen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Wildcard actie om een familieauto te huren voor de prijs van een compacte auto. Thrifty heeft geen grote promotiecampagnes maar heeft standaard lage verhuurtarieven en, wat nog veel belangrijker is, een uitstekende service. Zo kun je met Thrifty autoverhuur ook in Sevilla een goedkope auto huren.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Sevilla

1) Firefly Sevilla
Voer Datums Firefly Sevilla

Adres :Aeropuerto De Sevilla
Telefoonnummer :902-449-944
Postal Code : 41020
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Su 0700-2400

2) Sevilla Dt
Voer Datums

Adres :Rail Station Santa Justa
Telefoonnummer :954-538-331
Postal Code : 41007
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Su 0700-2400

Hoewel de stad Sevilla de op drie na grootste stad van Spanje is kun je het platte land vanaf het stadscentrum zien liggen en overal de beroemde Sevilla sinaasappels van de bomen plukken. Met het subtropische klimaat en meer dan 300 dagen zonneschijn per jaar heeft de kust vele prachtige stranden te bieden en is het dan ook een zeer populaire plaats voor een ontspannen vakantie. Sevilla heeft vele toeristische attracties, waaronder de Parque Maria Luisa – een groot park in het centrum, de Plaza de Espana, de Seville Kathedraal, de Giralda toren en het Alcázar paleis. Voor alle soorten reizigers is er in de stad gepaste accommodatie te vinden, van budget hostels tot duurdere en luxere hotels.

Al met al is Sevilla een hele mooie zonovergoten stad. Zeer geschikt om een weekendje naar toe te gaan maar ook een zeer aangename verblijfplaats voor enkele weken vakantie of om te overwinteren.

 

Autoverhuur op de Luchthaven

Ibiza luchthaven Malaga Luchthaven Alicante Luchthaven Madrid Luchthaven

Sevilla Weather
    Foto's van Sevilla