Home  Spanje  Santander

Auto Huren Santander

Santander een prachtige Spaanse havenstad!

Gelegen rondom de Baai van Santander en naast de Baai van Biskaje en Cantabrian Zee ligt de stad Santander. Deze populaire Spaanse stad is een drukke havenstad. Het zijn echter met name de prachtige stranden die toeristen naar deze plektrekken, en dan vooral de badplaats El Sardinero waar het mooie strand de Playa Primera de El Sardinero het meest populaire strand is. In 1941 werd deze stad getroffen door een grote uitslaande brand en hoewel veel hierdoor beschadigd werd, is de historie nog steeds terug te vinden in het “oude stad” gedeelte wat nu een populair toeristisch gebied is vol met entertainment.

Om de stad per auto te kunnen verkennen is Thrifty autoverhuur in Santander aanwezig. De Thrifty Santander vliegveld locatie is er om iedereen van een geschikte huurauto te voorzien. Wanneer je een auto reserveert via de website kun je daar lokale aanbiedingen tegenkomen.

Zo is er bijvoorbeeld de wildcard actie waarmee je een familieauto kunt huren voor de prijs van een compacte auto. Thrifty heeft geen grote promotiecampagnes maar biedt iets wat veel waardevoller is, namelijk een standaard laag verhuur tarief. Zo is het met Thrifty Autoverhuur voor iedereen mogelijk om in Santander een goedkope auto te huren.

Tijdens de warme zomermaanden is Santander het meest populair onder de toeristen en, behalve van de stranden genieten, kiezen velen ervoor om een cruise te maken langs de kust of om een wandeling te maken langs de Avenida de la Reina Victoria of de Paseo Maritimo promenade. 

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Santander

1) Santander Airport
Voer Datums Santander Airport

Adres :Aeropuerto De Santander
Telefoonnummer :34-942-254144
Postal Code : 39600
Email : spstr50@hertz.com
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo 0830-1400 1500-2030, Tu 0830-1330 1430-2200, We 0730-1300 1400-2200, Th 0830-1330 1630-1930, Fr 0830-1330 1600-2200, Sa-Su 1400-2200

Anderen kiezen ervoor om rond te hangen bij het drukke visserskwartier, welke bekend staat als Barrio Pesquero en waar de beste zeevisrestaurants te vinden zijn. Ook heeft Santander de reiziger veel te bieden op het gebied van geschiedenis, architectuur en cultuur. In Santander en El Sardinero zijn vele verschillende luxe hotels en resorts te vinden. Ben je op zoek naar een budget accommodatie dan moet je bij de trein en busstations van Santander zijn. Hou er rekening mee dat, tijdens het laagseizoen, de goedkopere hotels soms zelfs sluiten.

Of je op zoek bent naar zon, zee en strand, of liever cultuur wilt snuiven, of wilt genieten van heerlijk eten en drinken, Santander is de ideale bestemming om naartoe te gaan. Zowel in de stad zelf als in de omgeving is heel erg veel te doen, te zien en te beleven, een mooie vakantiebestemming voor zowel jong als oud.

 

Autoverhuur op de Luchthaven

Ibiza luchthaven Malaga Luchthaven Alicante Luchthaven Madrid Luchthaven

Santander Weather
    Foto's van Santander