Home  Spanje  Marbella

Auto Huren Marbella

Marbella, het hart van de Costa Del Sol

Marbella ligt helemaal in het Zuiden van Spanje aan de kust, in het hart van de Costa del Sol. Met de prachtige bergen van de Sierra op de achtergrond is de stad al jaren lang een van de populairste steden van het gebied. Marbella is een rijk gebied en ondanks de grote toeristenindustrie heeft de stad het historische karakter in vele wijken weten te behouden. Een belangrijk gedeelte van de stad bevindt zich rond het oude stad district en het grote Plaza de los Naranjos, een groot plein in het centrum van de stad, omringd door vele oude gebouwen, waaronder het stadhuis. Grote gebieden van de stad zijn in de jaren 90 helemaal gerenoveerd, waaronder ook vele straten en stranden.

 

Voor autoverhuur in de stad is de Thrifty Marbella vliegveld locatie aanwezig. Thrifty verzorgt ook in Marbella goedkope autoverhuur voor zowel lange als korte periodes. Thrifty heeft geen grote promotiecampagnes maar biedt iets wat nog veel belangrijker is, namelijk een standaard laag verhuur tarief en uitstekende service. Wanneer je online boekt kun je tijdens het boekingsproces lokale aanbiedingen tegenkomen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de wildcard actie waarmee je een familieauto kunt huren voor de prijs van een compacte auto.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Marbella

1) Marbella
Voer Datums Marbella

Adres :Arias Maldonado N 4
Telefoonnummer :952-773-191
Postal Code : 29600

Marbella is door alles wat het te bieden heeft zowel een geschikte bestemming om langer als korter te verblijven. Velen zullen er een weekend naartoe gaan terwijl anderen ervoor kiezen om er langer te blijven of er te overwinteren. Een van de meest belangrijke toeristische trekpleisters is de Paseo Maritimo, de beroemde boulevard van Marbella die helemaal langs de waterkant loopt. Dan is er ook nog Plaza de Toros, een stierenvecht arena die plaats biedt aan meer dan 10.000 bezoekers. José Banús Port is een mooi haventje met vele restaurants en barretjes en een bruisend nachtleven. Verder zijn er in de stad vele restaurants te vinden voor heerlijk eten in alle prijsklassen en zijn er ook nog vele mooie oude gebouwen, kerken en ruïnes te bezichtigen.

Marbella is dus niet alleen een geschikte bestemming voor geschiedenis of cultuurliefhebbers maar ook voor families die op zoek zijn naar een zonovergoten strandvakantie of voor de soloreiziger die gezellig uit wil gaan en andere reizigers wil ontmoeten. Al met al dus een ontzettend leuke stad.

 

Autoverhuur op de Luchthaven

Ibiza luchthaven Malaga Luchthaven Alicante Luchthaven Madrid Luchthaven

Marbella Weather
    Foto's van Marbella