Home  Spanje  Madrid  Madrid Luchthaven

Auto Huren Madrid Luchthaven

Gelegen op een zeer strategische locatie in het hart van Spanje ligt het vliegveld van Madrid. Het ligt slechts vijftien kilometer ten noordoosten van het centrum van de stad, vlak bij Coslada, Paracuellos de Jarama, San Sebastian de los Reyes en Torrejón de Ardoz. Het vliegveld van Madrid staat momenteel in de top 15 van ’s werelds drukste vliegvelden en in de top 5 van Europa ’s drukste vliegvelden met meer dan 50 miljoen passagiers per jaar die er gebruik van maken.

Het vliegveld ligt naast de R2, de M14 en de M22/A2 en vanaf het vliegveld is de stad met een huurauto dan ook makkelijk te bereiken.

Voor autoverhuur op het vliegveld van Madrid kun je terecht bij de Thrifty Madrid vliegveld locatie. Thrifty biedt iedere klant een standaard laag verhuur tarief en een uitstekende service aan.

Wanneer je via de website boekt kun je daar tijdens het boekingsproces locatie gebonden aanbiedingen tegenkomen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Wildcard actie om een gezinsauto te huren voor de prijs van een compacte auto. Zo is ook op het vliegveld van Madrid goedkope autohuur mogelijk met Thrifty autoverhuur.

Madrid is de stijlvolle hoofdstad van Spanje en op zowel politiek gebied als op cultureel gebied erg belangrijk. Het ligt in het hart van Spanje, rond de kronkelende rivier de Manzanares. 

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties 

Madrid Luchthaven
Adres :Terminals 1 And 4
Telefoonnummer :902-305-230
Faxnummer : 91-39-37-229
Postal Code : 28042
Location type : Airport Location
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Su 0700-2400

Madrid is een kleurrijke toeristische bestemming met vele beroemde bezienswaardigheden zoals het Palacio Royal (het koninklijke paleis), de Fuente de Neptuno (de fontein van Neptunes) en het Plaza Mayor (het hoofd plein).

Ook als het aankomt op accommodaties is er een grote selectie beschikbaar, zowel in het stadscentrum als dicht bij het vliegveld. Hotels dicht bij het hoofdplein zijn ontzettend populair, net zoals de appartementen die gelegen zijn aan de oevers van de Manzanares rivier. Hostels in het centrale Los Austrias gebied zijn goedkoop en pensionnetjes in de mooie Atocha, El retiro, Huertas, Paseo del Prado en Sol districten zijn perfect voor de budget reiziger.

De stad Madrid is niet voor niets een ontzettend populaire bestemming. De prachtige cultuur, de mooie geschiedenis en het bruisende nachtleven zorgen ervoor dat de toerist zich geen moment hoeft te vervelen tijdens een bezoek aan deze mooie hoofdstad van Spanje.

Madrid Luchthaven Weather
    Foto's van Madrid Luchthaven