Home  Spanje  Ibiza  Ibiza Luchthaven

Autoverhuur Ibiza luchthaven

De Ibiza luchthaven is de aankomsthaven voor toeristen die het eiland Ibiza of Formentera willen bezoeken. Beide eilanden zijn van de eilandengroep de Balearen die bij Spanje horen. De luchthaven van Ibiza bevindt zich 7km ten zuidwesten van Ibiza stad.

Het is een ontzettend populaire vakantiebestemming, mede door de natuurlijke schoonheid van het eiland en natuurlijk door het mooie weer. Het eiland heeft voor alle soorten vakantiegangers wel wat te bieden, mooie natuur, interessante cultuur, prachtige stranden, heerlijk eten en drinken, watersporten en een bruisend nachtleven.

Het eiland is ongeveer 42 km lang en dus is het hebben van een auto erg makkelijk om overal te kunnen komen. Start daarom nu je avontuur en vind hier je vakantievoordeel. Reserveer je auto nu en maak gebruik van vele promotieaanbiedingen en lage tarieven.

Bij aankomst in Ibiza zijn wij direct op de luchthaven gelegen zodat een auto huren bij ons de makkelijkste en zeker ook de meest voordelige optie is, en je daarna meteen op weg kunt.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties 

Ibiza Luchthaven
Adres :Ibiza Airport
Telefoonnummer :971-809-178
Postal Code : 7800
Location type : Airport Location
Uren: (*) Met aanvullende kosten
(Seasonal location)
From 1 October until 31 March: Mo-Su 0700-2300
From 1 April until 30 September: Mo-Su 0700-2400

Ibiza is een prachtig eiland en er is dan ook heel veel te zien. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar Atlantis, een verborgen grot die je waarschijnlijk alleen zult kunnen vinden met behulp en tips van de lokale bevolking. Of bezoek de Cova de Can Marçà in Puerto de San Miguel, deze is wat makkelijker te vinden en een echte Must See. Voor een dagje uit kun je ook eens een bezoekje brengen aan het buureiland Formentera.  

 

Ibiza Luchthaven Weather
    Foto's van Ibiza Luchthaven