Home  Spanje  Ibiza

Auto Huren Ibiza

Ibiza stad is de hoofdstad van het eiland en ook een van de meest populaire toeristische attracties van het eiland. Daar kun je genieten van de heerlijke lokale cuisine in een van de vele restaurantjes die er in de stad te vinden zijn. Hou je meer van zon, zee en strand dan kun je kiezen uit een van de vele stranden die het eiland te bieden heeft waar je vaak watersporten zoals duiken en snorkelen kunt beoefenen.

 

Het eilandje ligt slechts 83 km verwijderd van de Spaanse kust en heeft maar liefst 210 km aan kustlijn met daarlangs vele kleine en pittoreske vissersdorpjes. Na het huren van een auto kun je alle prachtige en ongerepte stranden die Ibiza rijk is makkelijk bezoeken. Het eten is er heerlijk, het weer is er bijna altijd goed en het leven is er relaxed. Al met al is Ibiza dus de perfecte vakantiebestemming.

Auto Huren

De Ibiza luchthaven is de aankomsthaven voor toeristen die het eiland Ibiza of Formentera willen bezoeken. Beide eilanden zijn van de eilandengroep de Balearen die bij Spanje horen. De luchthaven van Ibiza bevindt zich 7km ten zuidwesten van Ibiza stad.meer over Ibiza Luchthaven

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Ibiza

Adres :Ibiza Airport
Telefoonnummer :971-809-178
Postal Code : 7800
Uren: (*) Met aanvullende kosten
(Seasonal location)
From 1 October until 31 March: Mo-Su 0700-2300
From 1 April until 30 September: Mo-Su 0700-2400

Wanneer je aankomt op het vliegveld van Ibiza zijn wij daar direct te vinden. Voor het huren van een auto op Ibiza kun je meteen bij ons terecht. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto voor een economische prijs.

Met onze lage prijzen en goede deals kom je nooit voor verassingen te staan. Kijk daarom eens rond op de website, reserveer de auto die bij je past en betaal de laagste huurprijs. De mooiste plekjes op Ibiza zijn immers veel makkelijker te bezoeken wanneer je zelf een auto hebt.

Ibiza is een Spaans eilandje gelegen in het zuiden van de eilandengroep de Balearen. Hoewel het een heel erg modern eiland is waar jaarlijks vele hippe jongeren en jetsetters op vakantie gaan is de natuurlijke schoonheid van het eiland prachtig bewaard gebleven.

Ibiza Weather
    Foto's van Ibiza