Home  Spanje  Granada

Auto Huren Granada

Granada is een middelgrote stad en is de hoofdstad van de provincie Andalusië in het zuidwesten van Spanje. Het is zeer rijk in geschiedenis en cultuur en een van de toeristische hoogtepunten van het land. Behalve voor cultuur en geschiedenis kun je deze stad ook bezoeken wanneer je van natuur, architectuur, skiën en wandelen houdt.

De lente en de zomer zijn de beste tijden om Granada te bezoeken en hoewel de stad erg populair is onder de vakantiegangers wordt het er eigenlijk nooit ontzettend druk.
Ben je een break aan het plannen in Granada, zoek dan niet verder en kom voor het huren van je auto naar ons.

In Granada ligt onze autoverhuur locatie in het midden van de stad wat het erg makkelijk maakt om te vinden en om je avontuur te beginnen. Door onze lage tarieven en betrouwbare auto’s kom je tijdens je reis niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je vooral genieten en onbezorgd reizen. Reserveer je auto nu!

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Granada

1) Granada Center Htl
Voer Datums Granada Center Htl

Adres :Avda Fuente Nueva S/N
Telefoonnummer :958-204-454
Postal Code : 18002

Het meest bekende gebouw van Granada is de Alhambra, een prachtig fort. Hoewel zoals eerder vermeld de stad nooit ontzettend druk is, is het toch aan te raden om de toegangskaartjes weken of zelfs maanden van te voren te reserveren.

Enkele andere zeer bezienswaardige plekken in Granada zijn het Albaicin (oude Arabische wijk), het Sacromonte (zigeuner district), Noord Granada en Zuid Granada. Er is zoveel moois te zien en te doen, te veel om op te noemen!

Granada Weather
    Foto's van Granada