Home  Spanje  Cordoba

Auto Huren Cordoba

Cordoba is een redelijk grote stad in het centrum van Andalusië in Spanje. Het is de hoofdstad van de provincie Cordoba. Op cultureel gebied is het een zeer belangrijke stad in Europa. De eeuwenoude stad staat namelijk op de werelderfgoed lijst van UNESCO en bevat een grote mix van culturen die zich er door de eeuwen heen gesetteld hebben.

Het is een geweldige stad voor iedereen die van heerlijk eten, ontdekken, historie en architectuur houdt. In de wintermaanden is het er rustig en het barst van het leven in de lente en zomermaanden.

Een van de makkelijkste manieren om zoveel mogelijk van Cordoba en de omgeving te kunnen zien is door het huren van een auto bij ons. Wij zijn makkelijk te bereiken en gelegen in het centrum van Cordoba bij het busstation.

Door de economische autohuur en de lage tarieven die je bij ons kunt vinden hou je natuurlijk geld over om andere dingen mee te doen. Dingen die belangrijk zijn zoals leuke uitstapjes, lekker eten en mooie souvenirs.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Cordoba

1) Cordoba Bus Station
Voer Datums Cordoba Bus Station

Adres :Avenida Via Augusta S/N
Telefoonnummer :957-402-061
Postal Code : 14011

In Cordoba is veel te zien, te doen en te beleven. Een van de belangrijkste en mooiste toeristische attracties is de Mezquita. Deze voormalige moskee omgebouwd tot kathedraal is een echte must see. Het gebied rondom de Mezquita, ook wel de oude stad genaamd, mag je ook absoluut niet missen.

Daar zijn namelijk ook vele andere bezienswaardige plekken te vinden zoals de Romeinse brug, de Alcazar de los Reyes Cristianos, Calle de las Flores en de stadsmuur.

 

Autoverhuur op de Luchthaven

Ibiza luchthaven Malaga Luchthaven Alicante Luchthaven Madrid Luchthaven

Cordoba Weather
    Foto's van Cordoba