Home  Spanje  Bilbao

Auto huren Bilbao

Bezoek Bilbao in stijl en comfort met een auto van Thrifty autoverhuur

Bilbao is de grootste stad van Baskenland en het ligt in het noorden van Spanje. Het is de hoofdstad van de Provincie Biskaje. Hoewel het voorheen een echte industriële en voetbal stad was, is de stad de laatste jaren helemaal getransformeerd. Aan de oevers van de rivier de Nervion bevinden zich vele bedrijven en fabrieken, die tijdens de industriële revolutie voor veel welvaart zorgden in de regio. De rivier de Nervion verdeelt de stad in twee delen, het oude gedeelte en het nieuwe gedeelte.

 

In het oosten bevindt zich de oude stad met de kleine straatjes en vele restaurantjes en barretjes terwijl het nieuwe en moderne gedeelte van de stad zich aan de westkant van de rivier bevindt.

De makkelijkste manier om de stad en de omgeving te ontdekken is natuurlijk per auto. Een auto huren in Bilbao kan bij Thrifty. In de stad Bilbao bevindt Thrifty autoverhuur zich op twee plekken. Zo is er de Thrifty Bilbao centrum locatie en de Thrifty Bilbao vliegveld locatie. De makkelijkste manier om te boeken is via de website.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Bilbao

1) Bilbao Airport
Voer Datums Bilbao Airport

Adres :De Loiu Airport
Telefoonnummer :34-94-4530931
Postal Code : 48180
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo 0730-2200, Tu-We 0830-1730, Th-Fr 0730-2200, Sa 0900-1700, Su 1400-2200.

2) Bilbao Downtown
Voer Datums

Adres :Plaza Pio X, 2
Telefoonnummer :34-94-4153677
Postal Code : 48014
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0830-1300 1600-1900, Sa 1030-1100, Su closed

Daar kun je ook de tijdelijke promoties en aanbiedingen vinden. Zo kun je bijvoorbeeld met de wildcard een gezinsauto huren voor de prijs van een compacte auto. Met de standaard lage verhuurtarieven van Thrifty autoverhuur is het huren van een goedkope auto in Bilbao dus een goede optie.

Bilbao heeft vele interessante plekken om te bezoeken, zowel oud als modern. Zo zijn er vele verschillende musea en historische plekken in de stad te vinden zoals het Guggenheim museum en het mooie en levendige Plaza Nueva. De binnenstad is makkelijk te voet te bewandelen maar voor de rest van de stad is het hebben van een auto een groot voordeel. De stad is zeer geschikt voor alle soorten reizigers, of je er nou bent voor zaken of voor plezier, alleen of met je gezin. Zo zijn er hotels en pensions in alle prijsklassen en kun je buiten de stad ook kamperen.

Bilbao is dus zeker een leuke bestemming en nog leuker wanneer je een huurauto van Thrifty tot je beschikking hebt. Want dan kun je niet alleen van de stad genieten, maar er ook op uit trekken en wat van de omgeving en de omstreken van de stad gaan zien.

 

Autoverhuur op de Luchthaven

Ibiza luchthaven Malaga Luchthaven Alicante Luchthaven Madrid Luchthaven

Bilbao Weather
    Foto's van Bilbao