Home  Spanje  Almeria

Auto Huren Almeria

Voor de meeste zon moet je in Almeria zijn!

Almeria, een stad omringd door bergen en gekroond met een spectaculair fort. Het is de zonnigste stad van Spanje en in deze stad worden winkelcentra en tapas barretjes gemengd met de middeleeuwse oude binnenstad, smalle steegjes en rustige pleintjes. Langs de kust vind je vissersdorpjes, grote resorts en de afgezonderde stranden en de wilde landschappen van het Cabo de Gata-Nijar Natuur Park. Een zee van plastic kassen strekt zich uit naar het westen terwijl in het binnenland vele woenstijn locaties te vinden zijn die zo uit een western zouden kunnen komen. De link met Afrika is nog erg duidelijk aanwezig in deze stad en er vertrekken dan ook frequent veerboten naar Marokko en Algerije.

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder een auto. Ook wanneer je op zakenreis bent is het hebben van eigen vervoer ontzettend makkelijk. Voor autohuur in Almeria is Thrifty aanwezig op de Thrifty Almeria vliegveld locatie. Thrifty heeft geen grote promotiecampagnes maar biedt iets wat veel belangrijker is, namelijk een standaard laag tarief en een uitstekende service. Wanneer je via de website boekt kun je tijdens het boekingsproces locatie gebonden aanbiedingen tegenkomen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de wildcard actie waarmee je een familieauto huurt voor de prijs van een compacte auto. Zo is goedkope autohuur met Thrifty ook in Almeria mogelijk.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Almeria

1) Almeria Airport
Voer Datums Almeria Airport

Adres :Ctra De Nijar, Km 9
Telefoonnummer :950-297-797
Postal Code : 4130
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0800-2300, Sa 0900-1330 1700-2030, Su 0900-1330 1700-2200

De stad Almeria is ontspannen, zonnig en er zijn ontzettend veel moslim invloeden terug te vinden. Bezienswaardigheden zijn in de hele stad te vinden. De meest belangrijke en imposante toeristische attractie is de Alcazaba, een enorm groot fort. Dit fort is niet alleen een bezoekje waard voor zichzelf, vanaf dit fort zijn ook de meest spectaculaire zonsondergangen en zonsopkomsten te bekijken. Is de zon onder dan is het tijd om de stad in te gaan en de Cuatro Calles (vier straten) op te zoeken. De meeste goede barren en clubs zijn daar namelijk te vinden. Het beste strand aan de kust is Las Salinas, dit strand is erg populair dus zeker in de zomermaanden is het er erg druk.

Ondanks dat de stad in 1522 helemaal vernield werd door een aardbeving heeft dit gelukkig geen effect gehad op de sfeer en het straatbeeld van de stad. Het is een prachtige vakantiebestemming, zeker voor mensen die van zon, zee, strand en cultuur houden.

 

Autoverhuur op de Luchthaven

Ibiza luchthaven Malaga Luchthaven Alicante Luchthaven Madrid Luchthaven

Almeria Weather
    Foto's van Almeria