Home  Spanje  Valencia  Alicante

Auto Huren Alicante

Alicante is en zeer populaire toeristische bestemming gelegen in de provincie Alicante aan de Costa Blanca. Het is een historische mediterrane havenstad en ook de hoofdstad van de provincie gelegen in het zuiden van Spanje. Het is een zeer dynamische aantrekkelijke Spaanse stad met vele bezienswaardigheden en activiteiten.

 

Het eten is er heerlijk en het nachtleven is er legendarisch. Zowel overdag als ’s avonds zijn er in de stad en de omgeving heel erg veel dingen te beleven, te zien en te doen, voor zowel jong als oud.

Voor het huren van een auto in Alicante kun je bij ons op twee verschillende locaties terecht. Zo zijn we te vinden op het vliegveld waar je dus meteen na aankomst je huurauto op kunt halen. Ook hebben we een verhuurlocatie midden in het centrum van de stad.

Auto Huren

Het vliegveld van Alicante ligt ten zuidwesten van de stad Alicante, aan de Costa Blanca in het zuidoosten van Spanje. Het vliegveld heette voorheen El Altet en is de belangrijkste toegangspoort van de Costa Blanca regio. Jaarlijks maken meer dan tien miljoen reizigers gebruik van het vliegveld en worden er meer dan 80.000 vluchten uitgevoerd, waarvan vele internationaal en met charter maatschappijen.meer over Alicante Luchthaven

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Alicante

Adres :Alicante Airport
Telefoonnummer :34-902-37-73-37
Postal Code : 03195
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Su 0800-2400

2) Alicante-Ave Railway
Voer Datums

Adres :Avenida de la Estacion, 20
Telefoonnummer :34-965-922587
Postal Code : 03005
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0900-1330 1630-1900, Sa 0900-1400, Su closed.

Bij ons kun je altijd terecht voor een goede en betrouwbare auto. Betaal voor een huurauto bij ons de laagste prijs en maak gebruik van de beste deals en promotie aanbiedingen. 

In Alicantie is ontzettend veel te zien en te doen. Zo ligt er op de berg Benacantil achter de stad het Castillo de Santa Bárbara. Of wandel eens lekker over de promenade de Explanada de España. Hou je meer van zon, zee en strand dan zijn er vele verschillende stranden die je kunt bezoeken. Ook is er in Casco Antiguo, het historische gedeelte van de stad, prachtig om te bezoeken. Alles is makkelijk te bereiken na het huren van een auto in Alicante.

 

Autoverhuur op de Luchthaven

Ibiza luchthaven Malaga Luchthaven Madrid Luchthaven

Alicante Weather
    Foto's van Alicante