Home  Spanje  Algeciras

Auto Huren Algeciras

Algeciras is een stad gelegen aan de westelijke zijde van de Baai van Gibraltar. Het is de grootste havenstad van de regio en een van de grootste havensteden van Europa. Het ligt in de provincie Andalusië in het zuidwesten van Spanje. Voor vele reizigers is het de toegangspoort tot Noord Afrika aangezien er vanuit deze stad vele ferry’s vertrekken naar Marokko. Hierdoor brengen de meeste toeristen slechts enkele uren door in deze stad, wat eigenlijk heel erg jammer is aangezien de rustige ambiance van Algeciras zeer aangenaam is.

Start om zoveel mogelijk van deze leuke stad te kunnen zien je avontuur op onze website en vind je vakantievoordeel. Om een auto te huren in Algeciras met zeer voordelige tarieven kun je bij ons terecht. Wij zijn te vinden in het centrum van de stad, vlak bij de haven. Dit is het perfecte startpunt om meer van zowel de stad als de omgeving te zien en om te beginnen met genieten van je bezoek aan Algeciras.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Algeciras

1) Algeciras
Voer Datums Algeciras

Adres :Hotel Mercure Algeciras
Telefoonnummer :956-668-325
Postal Code : 11204

Wanneer je in Algeciras bent mag je natuurlijk het stadje Gibraltar niet missen. Het is zeer dichtbij gelegen en zeker een bezoek waard. Vergeet natuurlijk niet je paspoort mee te nemen aangezien Gibraltar bij het Verenigd Koninkrijk hoort. Wil je liever in het stadje zelf blijven dan is de dagelijkse markt vlak bij het centrum een leuke plek om te bezoeken. Ook zijn er in de buurt mooie stranden te vinden zoals Rinconcillo beach en Getares beach. 

Algeciras Weather
    Foto's van Algeciras