Home  Nederland  Rotterdam

Auto Huren Rotterdam

Rotterdam ligt in de provincie Zuid Holland en heeft meer dan 600.000 inwoners. Het is de op één na grootste stad en de grootste haven van Nederland, en is een van de grootste en drukste havens ter wereld. Op het gebied van vervoer zijn er verschillende opties in Rotterdam. Er zijn metro-, tram- en buslijnen maar de een goed alternatief in Rotterdam is het huren van een auto. De wegen in en rondom de stad zijn van goede kwaliteit, alles is makkelijk te vinden en goed aangegeven en er is overal voldoende parkeergelegenheid.

 

Rotterdam is een zeer moderne stad waar heel veel te doen en te zien is. De stad staat bekend om de architectuur. Het meest bekende voorbeeld daarvan is de Erasmusbrug. Deze beroemde brug verbindt het noorden van de stad met het zuidelijke deel.  Rotterdam centraal station is gelegen in het noorden van de stad en is ook een prachtig stukje architectuur.

Autoverhuur

De Rotterdam luchthaven, ook wel Rotterdam The Hague Airport genaamd is een redelijk kleine luchthaven. Het ligt ten noorden van Rotterdam in een gebied de Zestienhovensepolder genaamd. Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland en een ontzettend leuke stad om te bezoeken.meer over Rotterdam Luchthaven

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Rotterdam

Adres :Rotterdam Airportplein 60
Telefoonnummer :31-0-10-4158239
Postal Code : 3045 AP
Email : nertm50@hertz.com
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0900-1700, Sa-Su on request. From 1 January 2022: Mo-Fr 0830-2100, Sa-Su on request.

Ook het station is makkelijk te bereiken per auto, er zijn verschillende eetgelegenheden en er is gratis Wifi. Voor een mooi uitzicht over de gehele stad moet je naar de Euromast. Deze toren is maar liefst 185 meter hoog en in de top is een restaurant gevestigd waar je heerlijk kunt eten. Voor een ander soort activiteit is de dierentuin van Rotterdam is ook een aanrader.

Deze ligt ten noordwesten van het centrum en is makkelijk met de auto te bereiken. Omdat Rotterdam bekend is om de grote haven is dat natuurlijk altijd leuk om te bezoeken. Voor winkelen, leuke restaurantjes en cafés en uitgaansgelegenheden is het centrum van Rotterdam de beste plek.

Omdat het bezoeken van de stad Rotterdam per auto vele voordelen heeft kun je deze bij ons huren . Onze Thrifty verhuurlocatie ligt bij Rotterdam Airport. Zo kun je gebruik maken van onze deals en promotieaanbiedingen zoals bijvoorbeeld de Wildcard waarbij je voor een compacte auto betaalt maar gegarandeerd een compacte of grotere auto meekrijgt. 

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Schiphol Eindhoven Luchthaven Maastricht Luchthaven

Rotterdam Weather
    Foto's van Rotterdam