Home  Nederland  Maastricht  Maastricht Luchthaven

Autoverhuur Maastricht Luchthaven

De luchthaven van Maastricht is een kleine luchthaven welke op slechts 9 kilometer ten noordoosten van Maastricht is gelegen. Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en is onder zowel de Nederlandse als buitenlandse toeristen zeer populair. De stad staat bekend om de historie, cultuur en folklore.

De rijke geschiedenis is in de gehele stad terug te vinden. Overal vind je oude gebouwen en overblijfselen van historische bouwwerken. Maar Maastricht is niet alleen voor geschiedenisliefhebbers de perfecte bestemming, ook voor goed winkelen, lekker eten en gezellige barretjes kun je in deze stad heel erg goed terecht. En alles is natuurlijk makkelijk te bereiken met een auto van onze autoverhuur locatie op de luchthaven van Maastricht.

Voor een bezoek aan Maastricht is de autoverhuur locatie Maastricht luchthaven de perfecte uitvalsbasis. Met onze huurauto’s ben je er niet alleen zeker van dat je de laagste prijs betaald maar heb je ook een comfortabele en betrouwbare auto met de beste service.

Ga naar de website en reserveer de auto van je keuze om direct gebruik te maken van de beste deals en promoties. Met onze economische huurprijzen hou je immers geld over om andere leuke dingen van te doen, en die zijn er heel erg veel in de geweldige stad Maastricht.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties 

Maastricht Luchthaven
Adres :Vliegveldweg, 17
Telefoonnummer :46-4750007
Faxnummer : 31464755909
Postal Code : 6192 ZG
Location type : Airport Location
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mon-8:30-21:30 , Tue-8:30-21:30 , Wed-8:30-21:30 , Thu-8:30-21:30 , Fri- 8:30-21:30 , Sat- 17:00-16:00

Maastricht heeft een waslijst aan prachtige oude gebouwen. Enkele die zeker de moeite waard zijn, zijn de Sint-Servaasbasiliek, de basiliek van Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopneming, het stadhuis, de Helpoort en de Kasteelruïne Lichtenberg. Bezoek je liever musea dan ben je ook op de juiste plek.

Enkele populaire musea in Maastricht zijn het bonnefantenmuseum, museum aan het Vrijthof en het natuurhistorisch museum Maastricht. Voor een extra stukje geschiedenis en een aparte belevenis kun je ook een bezoekje brengen aan de Kazematten.

Maastricht Luchthaven Weather
    Foto's van Maastricht Luchthaven