Home  Luxembourg

Autoverhuur Luxemburg

Luxemburg, een geweldig land om te zien met de auto van Thrifty autoverhuur

Als er een prachtig klein land is wat erg dichtbij Nederland ligt en vaak vergeten wordt door de Nederlanders, dan is het wel Luxemburg. Vele Nederlanders hebben er wel van gehoord maar zijn er eigenlijk nog nooit geweest, en dat terwijl het slechts 300 kilometer rijden is. Groothertogdom Luxemburg is gelegen ten zuiden van Limburg, tussen België, Duitsland en Frankrijk in. Het is het enige Groothertogdom ter wereld en het op één na kleinste land van de EU.

Luxemburg staat in de top drie van de rijkste landen ter wereld en heeft behalve veel financiële rijkdom ook ontzettend veel natuurlijke en historische rijkdom te bieden. Het is dan ook een echte aanrader voor vakantiegangers die van geschiedenis en natuur houden.

Of je nou op Luxemburg stad vliegt of er liever met de auto naartoe gaat, Thrifty autoverhuur heeft voor alle soorten reizigers de geschikte auto. Voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger zijn er op het vliegveld van Luxemburg stad auto’s te huur die aan alle eisen en wensen voldoen.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Door de standaard lage tarieven is Thrifty ook zeer geschikt voor de budget reiziger die op zoek is naar goedkope autoverhuur in Luxemburg. Ben je op zoek naar een grotere auto voor een lage prijs dan kun je gebruik maken van de wildcard aanbieding waarmee je een gezinsauto kunt huren voor de prijs van een compacte auto.

Aangezien Luxemburg een echt financieel centrum is, ontvangt de stad ontzettend veel zakelijke reizigers. Het centrum van de stad, waar de meeste hotels gelegen zijn, is vanaf de Thrifty vliegveld locatie makkelijk te bereiken en is slechts zeven kilometer rijden. Maar niet alleen in de stad zijn vele hotels te vinden. Ook in alle andere kleine toeristische dorpjes en trekpleisters zijn vele verschillende hotelletjes en pensionnetjes te vinden en voor de avontuurlijke reizigers zijn er ook vele campings verspreid door het hele land.

Al met al is Luxemburg een geweldig land om met de auto te bereizen want er is ontzettend veel te zien, te doen, en het is relatief dicht bij Nederland. En met een auto van Thrifty autoverhuur weet je zeker dat je in Luxemburg in stijl en comfortabel zonder zorgen kunt reizen en de beste service krijgt die je verdient.

Foto's van Luxembourg