Home  Ierland  Dublin  Dublin Luchthaven

Auto huren Dublin Luchthaven

De luchthaven van Dublin is het drukste vliegveld van Ierland. De luchthaven ligt op ongeveer tien kilometer ten noorden van de stad. Het is de makkelijkste manier om in Ierland en Dublin te geraken.

Dublin is de hoofdstad van Ierland en een steeds populairder wordende stad. De laatste jaren zijn er steeds meer stedentrippers die voor deze stad kiezen, mede om de leuke bars, clubs en restaurants die er te vinden zijn, maar ook om de vele dingen die er te doen en te zien zijn.

Wanneer je aankomt op de luchthaven van Dublin in Ierland is het huren van een auto erg makkelijk. Wij zijn hier namelijk gevestigd zodat je bij aankomst op de luchthaven direct met je comfortabele en betrouwbare auto de stad in kunt.

Wanneer je bij onze verhuurlocatie een auto huurt ben je er zeker van dat je de laagste prijs betaald, je kunt namelijk profiteren van zeer goede aanbiedingen en deals om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties 

Dublin Luchthaven
Adres :Dublin Airport T1/T2
Telefoonnummer :353-1-8445466
Location type : Airport Location
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Su 0500-0100.

In Dublin is er ontzettend veel te zien en te doen. Na het huren van een auto op de luchthaven van Dublin is alles makkelijk te bereiken. De stad is prachtig en er zijn vele plekken die je gezien moet hebben.

De St. Patricks Kathedraal is waarschijnlijk de meest beroemde en meest bezochte kathedraal van de stad. Bezoek voor een pint bier in een traditionele pub John Kavanaghs pub naast de Glasnevin begraafplaats. Hou je van natuur, bezoek dan de Killiney Hill.

Dublin Luchthaven Weather
    Foto's van Dublin Luchthaven