Home  Ierland  Dublin

Auto Huren Dublin

Dublin, de hoofdstad van Ierland, is een ontzettend gevarieerde stad. De sfeer in Dublin is een onstuimige mix van een spannend nachtleven, levendige pubs, hippe restaurants en historische bezienswaardigheden. Dat betekent dat er voor iedere bezoeker wel iets is om hem of haar tevreden te houden. Er zijn in de stad ontelbaar veel dingen te doen en te zien. Op korte afstand van de stad zijn de kust en de bergen waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of gewoon genieten van het prachtige uitzicht.

 

Auto Huren

De luchthaven van Dublin is het drukste vliegveld van Ierland. De luchthaven ligt op ongeveer tien kilometer ten noorden van de stad. Het is de makkelijkste manier om in Ierland en Dublin te geraken.

Dublin is de hoofdstad van Ierland en een steeds populairder wordende stad. De laatste jaren zijn er steeds meer stedentrippers die voor deze stad kiezen, mede om de leuke bars, clubs en restaurants die er te vinden zijn, maar ook om de vele dingen die er te doen en te zien zijn.meer over Dublin Luchthaven

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Dublin

Adres :Dublin Airport T1/T2
Telefoonnummer :353-1-8445466
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Su 0500-0100.

Voor het huren van een auto in Dublin kun je bij ons op maar liefst twee verschillende locaties terecht. Een is gesitueerd op het vliegveld zodat je direct na aankomst in je auto kunt stappen en aan kunt rijden. De andere locatie is in het centrum van de stad gelegen. Huur je een auto bij ons dan kun je altijd genieten van de beste aanbiedingen en deals en heb je gegarandeerd een comfortabele en betrouwbare huurauto voor je verblijf in Dublin.

Wanneer je in Dublin bent zijn er tal van leuke en mooie bezienswaardigheden. Hou je van bier dan is een bezoek aan de Guinness brouwerij natuurlijk een echte aanrader. Voor de kunstliefhebbers is de National Gallery of Ireland een echte top attractie.

Hou je van geschiedenis dan mag je de St. Pauls Kathedraal niet missen. Dit is een van de weinige gebouwen uit de middeleeuwen die nog in de stad te vinden is. Wil je meer over Ierland leren dan kun je het National Museum of Ireland bezoeken.

Dublin Weather
    Foto's van Dublin