Home  Ierland

Auto Huren Ierland

Op dit moment heeft Ierland het allemaal! Van de prachtige schoonheid van de pure, ongerepte landschappen en het drama van de kust, tot de drukte van de dynamische steden van het land. Dit alles vermengd met de magie van duizenden jaren cultuur en geschiedenis, Ierland is een land dat nooit nalaat je te verrassen.

Het is de perfect voor geschiedenis- cultuur- en natuurliefhebbers en daarom een steeds populairder wordende vakantiebestemming. Of je nou wil gaan surfen of er naartoe gaat voor de vele kastelen, Ierland zal je niet telleurstellen.

Wanneer je in Ierland bent voor vrijetijd of voor zaken dan is het hebben van een auto natuurlijk een enorm voordeel. Bij ons kun je voor het huren van een auto in heel Ierland terecht. Wij zijn te vinden in de steden Cork, Dublin, Kerry, Knock en Shannon.

Wanneer je bij ons boekt heb je gegarandeerd een zeer lage prijs en kun je gebruik maken van de beste deals en aanbiedingen. Zo kun je comfortabel en zonder zorgen reizen.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Top Autoverhuur Steden Ierland

Dublin
Dublin

Dublin, de hoofdstad van Ierland, is een ontzettend gevarieerde stad. De sfeer in Dublin is een onstuimige mix van een spannend nachtleven, levendige pubs, hippe restaurants en historische bezienswaardigheden. Dat betekent dat er voor iedere bezoeker wel iets is om hem of haar tevreden te houden. Er zijn in de stad ontelbaar veel dingen te doen en ...

meer over Dublin

Ierland heeft ontzettend veel plekken en steden die zeer de moeite waard zijn. Voor een bijzondere ervaring kun je bijvoorbeeld eens een bezoekje brengen aan de Guinness brouwerij.

Hou je meer van geschiedenis dan zijn de kastelen Cahir, Kilkenny en Dunguaire aan te raden. Bezoek voor prachtige uitzichten West Cork, Dingle, Galway, en the Ring of Kerry. En natuurlijk mag je de prachtige stad Dublin niet missen, welke makkelijk te bezoeken is na het huren van een auto in Ierland.

Autoverhuur op de Luchthaven

Dublin Luchthaven      

Ierland Weather
    Foto's van Ierland