Home  Frankrijk  Toulouse

Autoverhuur Toulouse

Toulouse, de stad van het licht

Toulouse is een van de juweeltjes van het zuidwesten van Frankrijk en ligt aan de oever van de rivier de Garonne. Toeristen die de stad bezoeken kunnen genieten van het karakter en de charme van de vele historische gebouwen binnen de Vieux Quartier (oude binnenstad) terwijl ze tegelijkertijd beseffen hoe groot het belang van de ruimtevaartindustrie en het Toulouse ruimtecentrum is.

 

Toulouse is ook een prominente Franse Universiteitsstad en de thuisbasis van een van de grootste studenten populaties van het land met meer dan 130.000 studenten. Toerisme is altijd belangrijk geweest in Toulouse en de stad promoot zichzelf als de Stad van het Licht door de vele verlichte gebieden s' nachts.

Voor een geslaagde reis of vakantie is het hebben van een auto altijd handig. Daarom is Thrifty autoverhuur ook in Toulouse op twee plaatsen aanwezig. Zo is er de Thrifty Toulouse vliegveld locatie, en de Thrifty Toulouse centrum locatie.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Toulouse

1) Toulouse Luchthaven
Voer Datums Toulouse Luchthaven

Adres :Aeroport De Blagnac
Telefoonnummer :33-0-8-25-80-10-31
Faxnummer : 33-0-5-61-71-27-09
Postal Code : 31700
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Sa 0700-2330, Su 0800-2330.

2) Toulouse Rr Station
Voer Datums

Adres :64 Blvd Pierre Semard
Telefoonnummer :05-62-73-39-47
Postal Code : 31000
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Sa 0700-2330, Su 0800-2330.

Tijdens het boeken via de website kun je locatie gebonden aanbiedingen tegenkomen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Wildcard actie. Daarmee kun je een familieauto huren voor de prijs van een compacte auto. Thrifty heeft geen grote promotiecampagnes maar biedt iets wat veel belangijker is, namelijk een standaard laag verhuurtarief en een uitstekende service. Zo kun je dus met Thrifty autoverhuur ook in Toulouse een goedkope auto huren.

Er zijn vele toeristische attracties in Toulouse, en veel toeristen kiezen ervoor om te beginnen met een cruise over de Canal du Midi en de Garonne rivier. Deze cruises vertrekken van zowel Ponts Jumeaux als de Quai de la Daurade.

Andere hoogtepunten zijn de religieuze architectuur van de Cathédrale St. Étienne en de Basiliek St. Sernin en de culturele voorstellingen van de Théâtre Garonne. Kom je met kinderen naar de stad dan is het leuk om het planetarium en Space city te bezoeken, waar levensgrote ruimteschepen te zien zijn. Ben je voor zaken in Toulouse en wil je een middagje gaan golfen, dan kan dat ook. Er zijn namelijk verschillende golfbanen in de regio te vinden.

Of je nou heerlijk vakantie gaat vieren, op doorreis bent of er voor zaken naartoe moet, Toulouse heeft iedere soort reiziger van alles te bieden. Voor kortere of langere tijd, je hoeft je geen moment te vervelen in deze bruisende Franse stad van het licht.

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Marseille      

Toulouse Weather
    Foto's van Toulouse