Home  Frankrijk  Toulon

Auto Huren Toulon

Toulon, meer dan een havenstad alleen

De haven met alle jachten, zeilboten en vissersbootjes is de adem achter Toulon. Zo is het altijd al geweest sinds de Zonnekoning besloot dat al het Franse handelsverkeer in het Middellandse zeegebied via Marseille moest verlopen. In plaats daarvan was het lot van Toulon om de Franse marine op te bouwen en een plaats te geven in de beschutte baai.

 

Tot op de dag van vandaag is Toulon de thuisbasis van Franse vliegdekschepen en andere marineschepen. De militaire basis en de scheepswerf van de marine beslaan een groot gebied in het westelijke deel van de stad. Met enkele kilometers aan kade is het eigenlijk een stad binnen een stad.

Om iedere reiziger te kunnen voorzien van een huurauto is Thrifty autoverhuur ook in Toulon aanwezig. In de stad ligt de Thrifty Toulon centrum locatie. Thrifty heeft geen grote promotiecampagnes maar biedt iets wat veel belangrijker is, namelijk een standaard laag verhuurtarief en een uitstekende service.

 

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Toulon

1) Toulon Rr Station
Voer Datums Toulon Rr Station

Adres :Place De L'Europe
Postal Code : 83000

Wanneer je via de website boekt kun je tijdens het reserveringsproces plaatsgebonden aanbiedingen tegenkomen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Wildcard actie waarmee je een familieauto kunt huren voor de prijs van een compacte auto. Zo kun je ook in Toulon een goedkope auto huren met Thrifty autoverhuur.

Maar niet alleen in de stad is van alles te zien. Ga je meer naar het westen dan zit je midden tussen de prachtige heuvels en ben je zo bij het Chateau Vallon culturele centrum. Gecentreerd tussen het treinstation en de jachthaven ligt de oude stad met een wirwar aan kleine straatjes, mooie fonteintjes en prachtige pleintjes.

Ga je naar het zuidoosten dan ligt daar Mourillon, een dorp binnen de stad. Daar vind je levendige markten, mooie oude huisjes en prachtige zandstranden. Ten noorden van de stad ligt de grote berg de Mont Faron waar je met een kabelbaan omhoog kunt gaan voor een mooi uitzicht over de turquoise baai.

Of je nou in de stad of liever in het buitengebied wilt verblijven, in Toulon zijn vele verschillende accommodaties te vinden in alle prijsklassen. Kamperen is in de omgeving van de stad ook mogelijk.

Ben je op zoek naar een mooie vakantiebestemming, een plek om de heerlijke zomervakantie door te brengen of moet je voor een zakenreis naar Toulon? Je zult je er gegarandeerd vermaken en een hele fijne tijd hebben in deze mooie stad waar veel te doen en te zien is.

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Marseille      

Toulon Weather
    Foto's van Toulon