Home  Frankrijk  Montpellier

Auto Huren Montpellier

Montpellier, de parel van de Luangedoc regio

Een vernieuwende stad gevuld met energie en vitaliteit, Montpellier’s reputatie voor gastvriendelijkheid blijft de toeristen aantrekken. Vele jaren lang was Montpellier de grootste stad in de Languedoc regio en vandaag de dag is het een van de snelst groeiende steden in Frankrijk.

 

De stad ligt dicht bij de Mediterraanse kust met vele mooie stranden. Maar in de stad zelf heeft Montpellier ook veel te bieden, er zijn allerlei verschillende toeristische attracties en er is een mooi oud stadscentrum met leuke kleine steegjes en vele restaurantjes en barretjes. Om alle reizigers te voorzien van een huurauto is Thrifty autoverhuur in Montpellier aanwezig op twee verschillende locaties.

Zo is er de Thrifty Montpellier vliegveldlocatie en de Thrifty Montpellier centrum locatie. Thrifty heeft geen grote promotiecampagnes maar biedt iets dat veel waardevoller is, namelijk een standaard laag verhuur tarief. Wanneer je via de website reserveert kun je tijdens het boekingsproces plaatsgebonden aanbiedingen tegenkomen.

 

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Montpellier

1) Montpellier Airport
Voer Datums Montpellier Airport

Adres :Aeroport De Mediterrannee
Telefoonnummer :33-0-4-67-20-04-64
Postal Code : 34130
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0700-2300, Sa 0800-2300, Su 0900-2300.

2) Montpellier Gare
Voer Datums

Adres :Gare Snf
Telefoonnummer :04-67-06-87-90
Postal Code : 34000
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0700-2300, Sa 0800-2300, Su 0900-2300.

Zo is er bijvoorbeeld de wildcard actie waarmee je een familieauto kunt huren en maar voor een compacte auto betaalt. Zo maakt Thrifty goedkope autoverhuur in Montpellier voor iedereen mogelijk.

De vele gevarieerde toeristische attracties is waarom er altijd zoveel verschillende toeristen op deze mooie stad afkomen. De Cathédrale St. Pierre is er een van, en domineert de het gebied met de twee in het oog springende torens. Voor een dagje plezier met het gezin is het piscine Olympique d'Antigone water park een aanrader.

Wil je meer van de stad zien, wandel dan over de Promenades en Calèche of maak een ritje in een van de koetsen. Wil je meer over de geschiedenis van de stad te weten komen dan is een bezoek aan Musée de Vieux Montpellier aan te raden, maar hou je meer van kunst dan moet je naar Musée Atger.

Montpellier is een levendige wereldse stad en er zijn dan ook vele verschillende hotels en pensions te vinden in alle prijsklassen. Wil je liever kamperen, ook dan zijn er tal van opties zowel in als rondom de stad.

Al met al is Montpellier dus een zeer mooie stad om te bezoeken. Er is ontzettend veel te zien en te doen en je hoeft je er geen moment te vervelen. Of je er nou lang of kort wil blijven, Thrifty is er aanwezig om te voorzien in autoverhuur en om je verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Marseille      

Montpellier Weather
    Foto's van Montpellier