Home  Frankrijk  Marseille  Marseille Luchthaven

Auto huren Marseille

Het vliegveld van Marseille ligt dicht bij Les Pennes Mirabeau, Marignane, St. Victoret en Zi des Estroublans. Het ligt in de Bouches-du-Rhône regio van Frankrijk. Het vliegveld is ontzettend belangrijk voor het Provence-Alpes Côte d'Azur gebied en ontvangt directe vluchten van meer dan 90 wereldwijde bestemmingen. Het ligt op ongeveer twintig kilometer ten noordwesten van het stadscentrum en jaarlijks maken er meer dan zeven miljoen reizigers gebruik van het vliegveld.

 

Er is een enkele terminal aanwezig voor alle vluchten, welke opgedeeld is in drie hallen. Hal 1 wordt gebruikt voor internationale vluchten en hal 2 en 3 voor nationale vluchten.

Voor autoverhuur bij aankomst op het vliegveld van Marseille is de Thrifty Marseille vliegveld locatie er gevestigd. Met Thrifty heb je gegarandeerd een standaard laag verhuurtarief en een uitstekende service. Wanneer je boekt via de website kun je tijdens het reserveringsproces locatie gebonden aanbiedingen tegenkomen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Wildcard actie om een gezinsauto te huren voor de prijs van een compacte auto. Zo is goedkope autohuur ook op het vliegveld van Marseille mogelijk met Thrifty autoverhuur.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties 

Marseille Luchthaven
Adres :Aeroport Marseille
Telefoonnummer :33-0-8-25-09-13-13
Postal Code : 13700
Location type : Airport Location
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Fr 0700-2400, Sa 0730-2400, Su 0800-2400

Marseille is een havenstad gelegen aan de Middellandse kust, in het zuiden van Frankrijk. De stad is een must see voor cultuur en geschiedenisliefhebbers aangezien de geschiedenis van de stad meer dan 2.500 jaar terug gaat. In de stad zijn verschillende musea, prachtige architectuur, leuke winkeltjes, restaurantjes en verschillende historische bezienswaardigheden te vinden.

Een daarvan is bijvoorbeeld de 5e eeuwse Abbaye St. Victor en de eeuwenoude griekse ruine in de Jardin des Vestiges. Marseille staat ook bekend om het levendige nachtleven. Met kinderen is de stad eveneens leuk om te bezoeken aangezien er vlak bij de stad verschillende prachtige stranden te vinden zijn. In de stad zijn vele verschillende accommodaties te vinden. Zowel voor zakelijke reizigers, families als jongere en soloreizigers zijn er hotels, resorts en hostels te vinden.

Marseille is gezegend met een geweldig klimaat, het hele jaar lang. Het is echter meer dan dat alleen wat de stad tot een prachtige vakantie plaats maakt. De diversiteit en het grote scala aan toeristische attracties zorgen ervoor dat Marseille een interessante en ontspannende bestemming is voor alle soorten reizigers.

Marseille Luchthaven Weather
    Foto's van Marseille Luchthaven