Home  Frankrijk  Carcassonne

Auto Huren Carcassonne

Terug in de tijd in Carcassonne

Gelegen in het zuiden van Frankrijk ligt Carcassonne. De stad ligt op een kruising van twee belangrijke routes, namelijk de route van de Atlantische Oceaan naar de Middellandse zee, en de route van het centrum van Frankrijk naar Spanje. Het is een prachtige en zeer afwisselende regio en ook de stad heeft voldoende om al je zintuigen en nieuwsgierigheid te prikkelen.

 

Het middeleeuwse gefortificeerde stadje, de Cité, staat op de UNESCO wereld erfgoedlijst en heeft een uniek historisch en cultureel verleden. Voeg de heerlijke lokale traditionele maaltijden, de vriendelijke inwoners en de meest prachtige wijngaarden van het zuiden van Frankrijk toe en je verblijf in deze stad wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Om je te voorzien van een auto in Carcassonne is Thrifty autoverhuur aanwezig op het vliegveld van de stad. Bij de Thrifty Carcassonne vliegveld locatie kun je voor een standaard lage prijs een auto huren om zo de stad en de omgeving te kunnen bezichtigen.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Carcassonne

1) Carcassonne Airport
Voer Datums Carcassonne Airport

Adres :Salvaza Airport
Telefoonnummer :33-0-4-68-71-00-55
Faxnummer : 33-0-4-68-71-04-96
Postal Code : 11012
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo 1200-1730, Tu 1100-1700, We 1200-1600, Th 1030-1700, Fr 0900-1300, Sa 1000-1630, Su 1300-1700.

Of het nou om een weekendje weg of het begin van een lange reis gaat, Thrifty autoverhuur is er aanwezig om iedereen te kunnen voorzien van een goedkope huurauto in Carcassonne. Boek je via de website dan kun je de lokale aanbiedingen tegenkomen. Zo kun je met de Wildcard bijvoorbeeld een familieauto huren voor de prijs van een compacte auto.

Carcassonne is zowel historisch als op het gebied van architectuur uniek. De middeleeuwse stad de Cité ligt aan de rechter oever van de rivier de Aude is nog steeds bewoond door zo’n 120 mensen en er zijn leuke kleine winkeltjes en werkplaatsen van ambachtsmannen te vinden.

Aan de linker oever van de rivier ligt de modernere stad Bastide Saint Louise die ook de historische wortels heeft behouden. De stad is door het unieke landschap en de authenticiteit er in geslaagd om alle voorzieningen te bieden voor zowel de vakantieganger als de zakelijke reiziger en is dus een geschikte stad voor een weekendtrip maar ook voor een langere vakantie.

Of je er nou voor zaken naartoe moet, er slechts een weekend blijft of je lange vakantie er start, Carcassonne heeft iedereen heel veel te bieden. En met een auto van Thrifty autoverhuur rij je overal zonder zorgen en in comfort en stijl naartoe.

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Marseille      

Carcassonne Weather
    Foto's van Carcassonne