Home  Frankrijk  Bordeaux

Auto Huren Bordeaux

Bordeaux, meer dan wijn alleen!

Een interessante geschiedenis, een onovertroffen wijncultuur en gastronomie van wereldklasse is waar de vele toeristen voor naar Bordeaux afreizen. Brede charmante verkeersvrije straten zorgen ervoor dat het centrum perfect is om rond te struinen en te winkelen terwijl er voor de avonduurtjes ook voldoende entertainment is zoals bijvoorbeeld de opera, barretjes, shows en dansgelegenheden.

 

Bordeaux staat sinds de tijd van de Romeinen al bekend om de wijnen en dit komt helemaal terug in de cultuur van de stad, in iedere straat zijn verschillende wijnhandelaren te vinden waar je als toerist vele wijnen kunt proeven en kopen. Bordeaux is een moderne stad met een historische charme.

Voor iedereen die Bordeaux met de auto wil gaan verkennen heeft Thrifty autoverhuur zowel de Thrifty Bordeaux vliegveld locatie als de Thrifty Bordeaux centrumlocatie. Vanaf beide locaties zijn zowel de stad als de omgeving makkelijk te bereiken. 

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Autoverhuur Pickup Locaties Bordeaux

1) Bordeaux Airport
Voer Datums Bordeaux Airport

Adres :Merignac Airport
Telefoonnummer :33-0-82-50-02-40-0
Faxnummer : 33-0-5-40-24-84-18
Postal Code : 33700
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Sa 0730-2300, Su 0800-2300

2) Bordeaux Rr Stn
Voer Datums

Adres :137 Rue des Terres de Bordes
Telefoonnummer :33-0-825-002-400
Faxnummer : 33-0-5-57-59-05-96
Postal Code : 33800
Uren: (*) Met aanvullende kosten
Mo-Th 0700-2100, Fr 0700-2200, Sa 0800-1800, Su 1000-1900

Ook in Bordeaux kun je genieten van een goedkope huurauto met de standaard lage verhuurtarieven van Thrifty. Boek je een huurauto via de website dan kun je daar verschillende promoties tegenkomen zoals bijvoorbeeld de wildcard promotie, waarbij je een familieauto kunt huren voor de prijs van een compacte auto.

Bordeaux is behalve een vakantiebestemming ook een belangrijk zakelijk centrum voor Frankrijk. Wijnhandelaren van over de hele wereld komen naar Bordeaux toe om daar de nieuwste wijnen te proeven en de beste wijnen te kopen voor hun eigen zaak of restaurant. Wijn en toerisme zijn dan ook de twee belangrijkste inkomsten van de stad.

Dit zorgt ervoor dat er in alle prijsklassen hotels en pensions te vinden zijn in Bordeaux. Heb je een lager budget dan kun je ook kamperen of in een hostel verblijven. Behalve vele wijn gerelateerde activiteiten zoals de wijngaarden Saint-emilion (35km ten noordoosten van de stad), een wijnmuseum en een wijnschool, zijn er ook vele andere dingen te bezichtigen zoals mooie oude kerken, het stadhuis en de opera. Ook zijn er vele leuke restaurantjes en barretjes waar je heerlijk kunt eten of lekker relaxen.

Al met al is Bordeaux dus voor alle soorten reizigers een stad die je absoluut eens bezocht moet hebben. Er is ontzettend veel te zien en te doen, en met een huurauto en de beste service van Thrifty wordt je bezoek nog aangenamer en comfortabeler.

Autoverhuur op de Luchthaven

Luchthaven Marseille      

Bordeaux Weather
    Foto's van Bordeaux